Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’dan ayrılan Merve Oflaz, yeni dizi sürprizi yaptı!

Arka Sokaklar’dan ayrılan Merve Oflaz, yeni dizi sürprizi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi 17. sezonu ile birlikte yeniden Kanal D ekranında Eylül ayından itibaren izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizide uzun süre yer alan oyunculardan birisi de Bahar karakterini canlandıran Merve Oflaz olmuştu.

Arka Sokaklar’ın 15. sezon finalinin ardından Yüsra Geyik ve Onur Bay ile birlikte dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Aynı süreçte Bahar karakterini canlandıran Merve Oflaz’ın da hikayeye veda ettiği ortaya çıktı.

4 sezon yer aldığı projeden 2021 yılının Haziran ayında ayrılan Merve Oflaz, bu projede keyifle yer aldığını ama artık kariyerinde yeni açılım yapmak için diziye veda etmek istediğini söylemişti. Bu ayrılığın ardından yapımcılardan farklı teklifler almasına rağmen televizyon ekranına dönmeyen Merve Oflaz, 1 yıllık süreçte dinlenmeyi tercih etti.

Merve Oflaz, sosyal medya paylaşımları ile hayranlarının dikkatini çekmeye devam ederken, yapımcılardan gelen birçok teklifi de değerlendirmek istemedi. Ancak genç oyuncuya Zengin Kız isimli diziden sürpriz bir rol teklifi gelince, 1 yıllık aradan sonra yeniden setlere dönme kararı aldı.

Arka Sokaklar'dan ayrılan Merve Oflaz, yeni dizi sürprizi yaptı! 7

Arka Sokaklar projesinden ayrılmasının ardından 1 sezon sonra Merve Oflaz’ı yakında Zengin Kız isimli Fox TV dizisinde izleyebileceksiniz. Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Hazal Filiz Küçükköse gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizide Merve Oflaz da kariyeri için önemli bir adım atmış olacak.

Survivor yarışmasında birincilik elde ederek büyük popülerlik kazanan Merve Oflaz, oyunculuk mesleğine de atılarak gündemde kalmaya devam etti. 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl isimli dizideki Ayşe Hatun karakteri ile setlere adım attı.

Hem sinemada hem de dizilerde farklı projeleri canlandırarak tecrübe kazanan Merve Oflaz, en çok da Bahar karakteri ile Arka Sokaklar dizisiyle akıllara yazıldı.

Basında yer alan haberlere göre, Merve Oflaz’ın Zengin Kız isimli televizyon dizisinin yanı sıra Disney Plus için hazırlanan Numen isimli yeni dizi projesinde de yer alması bekleniyor.