Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz’ın aklı tatilde! Burcu Kıratlı nihayet sette! Farah Zeynep Abdullah mutluluk saçıyor!

Merve Oflaz’ın aklı tatilde! Burcu Kıratlı nihayet sette! Farah Zeynep Abdullah mutluluk saçıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Merve Oflaz, Burcu Kıratlı ve Farah Zeynep Abdullah, instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinden ilgi gördü, beğeniler kazandı…

Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser karakterini canlandırmakta olan Merve Oflaz, fit haliyle ve sporu hayatının bir parçası yapmasıyla biliniyor. Hayvan hakları konusunda da çok duyarlı olan oyuncu, yaz aylarında da tatilde mutlu anlar yaşamıştı. Oyuncu, tbt etiketi ile yazı hatırlatan bir fotoğrafını yayınladı ve şöyle yazdı: “Yazı özleyerek uyandığım sabahlardan biri.”

Merve Oflaz'ın aklı tatilde! Burcu Kıratlı nihayet sette! Farah Zeynep Abdullah mutluluk saçıyor! 9

Uzun süredir setlere dönmek için proje arayışında olan Burcu Kıratlı bu amacına ulaşmıştı. Cennet isimli karakter ile Murat Onbul’un yönetmenliğini yaptığı 7 Melek isimli filmde başrolde yer alan oyuncu, şimdilerde oldukça mutlu.

Bir kaç gündür sette çalışmalara devam eden Kıratlı, yeni rolünün heyecanını hayranları ile paylaştı.

Cennet…. ???? #set ????

Merve Oflaz'ın aklı tatilde! Burcu Kıratlı nihayet sette! Farah Zeynep Abdullah mutluluk saçıyor! 10

Masumlar Apartmanı isimli dizide İnci karakterini canlandırmakta olan Farah Zeynep Abdullah ise, neşeli ve enerjik halleriyle takipçilerini mutlu eden bir isim…

Sosyal medyada da enerjisi yüksek paylaşımlar yapan oyuncu, gökkuşağı sevincini aşağıdaki paylaşımı ile takipçilerinin beğenisine sundu:

Angarya sıkıldım
Yüzü kurtarmak

Merve Oflaz'ın aklı tatilde! Burcu Kıratlı nihayet sette! Farah Zeynep Abdullah mutluluk saçıyor! 11