Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem final yaklaştıkça tekrara düşüyor! “Ne zaman Savaş’la Meryem mutlu olsa, Oktay hop orada!”

Meryem final yaklaştıkça tekrara düşüyor! “Ne zaman Savaş’la Meryem mutlu olsa, Oktay hop orada!”

tarafından ker_def

Meryem final yaklaştıkça tekrara düşüyor! "Ne zaman Savaş'la Meryem mutlu olsa, Oktay hop orada!" 8

Oktay birini öldürecek mi?

Geçtiğimiz haftalarda Savaş’ın evlenme teklifiyle dünya evine girmeye karar veren Savaş ve Meryem’in nikahının olacağı yere Oktay’ın gelmesi herkesi şoke etti.

29. bölümün ilk fragmanında mutluluk hakim olmasından işkillenen izleyiciler yine haklı çıktı. Savaş’la Meryem’e silah çeken Oktay’ın birine zarar verip vermeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

İzleyenler hoşlarına gitmeyen ve tekrar düşüldüğünü düşündükleri bu sahne için;  “Ne zaman Savaş’la Meryem mutlu olsa, Oktay hop orada!” gibi yorumlar yaparken, bazıları da “Zaten belliydi böyle olacağı, inşallah kimse ölmez!” gibi temennilerde bulundu.

“Klasik Türk dizisi finali, farklı bir şey olsa şaşardık zaten!” şeklinde tepkiler gösteren izleyiciler, ise ikilinin mutlu olmasını istiyor.

Birinin ölüp ölmeyeceğini, Oktay’ın bu girişiminin başarılı olup olmayacağını, yeni bölümde hep birlikte göreceğiz…

İşte 29. bölüm 2. fragman:

Meryem final yaklaştıkça tekrara düşüyor! "Ne zaman Savaş'la Meryem mutlu olsa, Oktay hop orada!" 9

29. bölümde neler olacak?

Meryem ile Savaş’ın nikahına Oktay baskın yapıyor; silahlar patlıyor…

Oktay’ın tutuklanmasından sonra rahat bir nefes alan Meryem ile Savaş, tüm engelleri arkalarında bıraktıklarını düşünürler. İkilinin huzuru birbirlerinde bulmaları ve hayatlarını bir ömür boyu birleştirme gayeleri nikahla taçlanacaktır.

Herkesin bir araya geldiği nikah töreninde beklenmeyen bir olay yaşanır. Zira intikam için geri dönen Oktay, çiftin karşısına bir kez daha çıkar. Savaş’ı öldürmeyi kafasına koyan Oktay’ın silahı patlar ve korkunç bir olay yaşanır!