Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli hayranlarına yeni dizi müjdesi! Dönüyor!

Meryem Uzerli hayranlarına yeni dizi müjdesi! Dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – O’nu ilk olarak 2011 yılında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakteri ile tanıdı izleyici. Türk bir baba ve Alman bir annenin kızı olan Meryem Uzerli, Almanya’da dünyaya gelmiş bir isim. Türkiye’de tanınmasını sağlayan Muhteşem Yüzyıl dizisinin, dünyanın farklı ülkelerine de satılmasıyla birlikte büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

Muhteşem Yüzyıl’dan sonra farklı dizi ve sinema projelerinde rol aldı ama Hürrem karakteriyle tanınmaya devam ediyor tüm dünyada.

Oyuncu, yaşadığı tükenmişlik sendromu sonrasında diziyi bırakıp Almanya’ya gitmesiyle herkesi şaşırtmıştı. Uzerli, daha sonra yeniden Türkiye’ye gelerek farklı projelerde rol aldı.

Meryem Uzerli hayranlarına yeni dizi müjdesi! Dönüyor! 8

O dönem sevgilisi iş insanı Can Ateş’ten bir kız çocuğu dünyaya getiren ve ismini Lara koyan oyuncu, 4 ay önce de Amerikalı sevgilisinden Lily isimli bir çocuğu daha oldu oyuncunun.

Meryem Uzerli’yi dizilerde görmek isteyen hayranlarına yakın zamanda güzel bir haber geldi! En son Eylem Kaftan yönetmenliğinde çekilen Kovan filminde rol almış ve film Netflix’te yayınlanmıştı.

Meryem Uzerli hayranlarına yeni dizi müjdesi! Dönüyor! 9

Bu kez bir dijital platformda yayınlanacak dizide oynayacağı öğrenildi oyuncunun. Bir ara Yasak Elma’da rol alacağı konuşulmuştu. Uzerli, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de kısa bir süre oynamıştı.

Şimdi yeni dizisi ortaya çıktı! TV100’de yer alan habere göre Meryem Uzerli yine Eylem Kaftan’ın yönetmenliğini yapacağı ve Exxen’de yayınlanacak olan bir dizide oynayacak.

Ağustos sonu eylül başı gibi çekimlerine başlanması planlanan dizide, Uzerli’nin 16-18 yaş halini canlandıracak genç oyuncu aranıyor.

Bugüne kadar birçok ödül kazanan oyuncunun yeni dizisiyle ilgili ayrıntıları önümüzdeki günlerde elimize ulaştıkça paylaşacağız.