Ana sayfa Dizi Haberleri Şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra Kağıt Ev dizisinde ortaya çıktı! İzleyici yorum yağdırıyor!

Şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra Kağıt Ev dizisinde ortaya çıktı! İzleyici yorum yağdırıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Star TV’de pazartesi akşamları ekrana gelmeye başlayan Kağıt Ev dizisinin oyuncuları, başarılı ve dikkat çeken isimler. Kadrosu beğeni toplayan dizide Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu başrolde yer almakta. Ancak dizide başrollerden rol çalan bir isim var: Helin Kandemir!

İzleyici onu en çok Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Dilara, nam-ı diğer Kibrit olarak tanıyor. Mehdi Usta ve Zeynep’in ailesi olmayan, zor durumdaki kıza koruyucu aile oldukları diziden karakter bir süre önce gitti. Dizinin finaline yaklaşıldığı bir dönemde ise Helin Kandemir, bir başka dizide adeta parlıyor!

Kağıt Ev dizisiyle ortaya çıkan Kandemir, bu dizide Cemre rolünde. 2004 doğumlu olan Kandemir, 17 yaşında ama bu yaşına büyük başarılar sığdırmış ve sığdırmaya da devam ediyor!

Henüz 13 yaşındayken İsimsizler dizisi ile ekranlara gelen Helin Kandemir, oyunculuğu ile rol aldığı dizilerde parmakla gösterilmekte. Sonrasında Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız ve Doğduğun Ev Kaderindir’in ardından da şimdi Kağıt Ev’de…

Şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'den sonra Kağıt Ev dizisinde ortaya çıktı! İzleyici yorum yağdırıyor! 11

Ayrıca Helin Kandemir’in bir başka büyük başarısı var ki sinema izleyicileri onu yakından tanıyor ve yeteneğini zaten keşfetmiş! Kandemir, Yönetmenliğini ve senaristliğini Emin Alper’in gerçekleştirdiği 2019’da vizyona giren Kız Kardeşler isimli sinema filmiyle ödül de aldı.

Türkiye, Almanya, Hollanda ve Yunanistan ortak yapımı olan filmle, 38’inci İstanbul Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü diğer iki başrol Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel ile birlikte aldı.

Kandemir, Kağıt Ev dizisinde oynadığı Cemre ile ise ekranda adeta harikalar yaratıyor! Duygu geçişlerini müthiş bir oyunculukla veren Helin Kandemir, gözünü kırpmadan birini öldürecek kadar da ilginç bir karaktere hayat veriyor…

Duygusal olarak derin gitgeller içinde olan haliyle Cemre’yi o kadar iyi oynuyor ki dizinin en dikkat çeken ismi olmayı çoktan başardı!

Helin Kandemir ile ilgili sosyal medyada da pek çok yorum yapılıyor. Bir izleyici yaptığı yorumda “Mimik yapmakta bile zorlanan kişilerin abartılması yerine daha 16 yaşlarında olmalarına rağmen çoğu oyuncuya taş çıkaran bu iki yeteneğin abartılmasını isterim.” diye yazdı.

Şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'den sonra Kağıt Ev dizisinde ortaya çıktı! İzleyici yorum yağdırıyor! 12

Bir başka izleyici bu yeteneğin harcanmaması gerektiğine dikkat çekti ve “HelinKandemir Kağıt Ev dizisinde soğukkanlı piskopat bir katili oynuyor şu an. İşlediği suçtan pişman olmak bir yana bir de anasına babasına atarlanıp sahte gözyaşları döküyor. Sektör bu kızdaki yeteneği harcarsa pisleşirim.” dedi.

Şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'den sonra Kağıt Ev dizisinde ortaya çıktı! İzleyici yorum yağdırıyor! 13

Şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'den sonra Kağıt Ev dizisinde ortaya çıktı! İzleyici yorum yağdırıyor! 14

Şaşkına çevirdi! Doğduğun Ev Kaderindir'den sonra Kağıt Ev dizisinde ortaya çıktı! İzleyici yorum yağdırıyor! 15

TV eleştirmeni Sina Koloğlu da geçtiğimiz günlerde yayınladığı yazısında Kandemir için uluslararası bir yetenek olabileceği belirterek, “Ev ahalisi, “Bu kız oynuyor” dediler. Cemre Fırtına rolünde Helin Kandemir. 17 yaşında tam anlamı ile bir yetenek Helin! Geleceği parlak demek biraz basit olacak. Uluslararası çapta değerlenebilecek bir oyuncudan bahsediyoruz diyelim.” diye yazmıştı.