Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli’nin İstanbul’a ayak basması olay oldu!..

Meryem Uzerli’nin İstanbul’a ayak basması olay oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem’ karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli’nin sonraki projeleri pek uzun ömürlü olmadı. Son olarak 2019 yapımı ‘Kovan’ filminde rol alan Meryem Uzerli yaşamının büyük kısmını Almanya’da sürdürüyor.

Lara ve  Lily Koi adında iki kızı olan ünlü oyuncu uzun süredir ekranlardan uzak olsa da sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. İstanbul’a gelen ve yeni pozlarını takipçilerinin beğenesine sunan Uzerli, paylaşımıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Oyuncu, kaldığı otelin İstanbul manzarası eşliğinde pozlarını paylaştı. Pencerenin önünde çekildiği karelerini 7,2 milyon takipçisi bulunan instagram hesabından paylaşan ve fotoğraflarına ‘İstanbul, aşkım’ etiketini ekleyen oyuncuya, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Meryem Uzerli'nin İstanbul'a ayak basması olay oldu!.. 21

Takipçileri, Meryem Uzerli’nin paylaşımına; ‘Hoş geldin güzellik’, ‘Nerede görsem ‘Sultanım’ deme isteği geliyor’, ‘Hürremim’  ve “Kraliçe geri döndü’ gibi yorumlarda bulundular.

Meryem Uzerli'nin İstanbul'a ayak basması olay oldu!.. 22

Yorumlardan, hayranlarının Meryem Uzerli’yi özlediği ve yeni projesini merakla bekledikleri anlaşılıyor.

Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli, iki çocuğu Lara ve Lily Koi’ye de kendi bakıyor. Bakıcı tutmayan oyuncunun, pandemi sürecinde ise; market dışında evinden çıkmadığı öğrenilmişti.