Ana sayfa Sosyal Medya Mesajıyla hüzünlendirdi! Pınar Deniz, Yargı’nın setinde ama kalbi başka bir yerde!

Mesajıyla hüzünlendirdi! Pınar Deniz, Yargı’nın setinde ama kalbi başka bir yerde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile gönülleri fethetti Pınar Deniz. İki sezondur yer aldığı dizide, Kaan Urgancıoğlu ile ekran uyumunu yakalayan oyuncu, son dönemin gündemden düşmeyen isimlerinden birisi olmayı da başardı. Disney + platformu ile de anlaşan oyuncu, yaz aylarında Avcı dizisi için kamera karşısına geçmişti.

Pınar Deniz’i son günlerde ise yaşadığımız deprem felaketi sonrası sıklıkla sahada, depremzedeler için çalışırken gördü hayranları. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde ve fotoğraflarda, Ahbap, İhtiyaç Haritası, Afad gibi bazı kuruluşlarla birlikte depremzedeler için gönüllü çalışmalarda yer aldı oyuncu.

Bu süreç boyunca sosyal medya hesabından da etkileşimde bulunarak sürekli deprem bölgesinde ne tür ihtiyaçlar olduğu ile ilgili bilgiler paylaştı, önemli duyuruları takipçileri aracılığıyla ulaştırmaya çalıştı. Son derece üzgün olduğu, yaptığı paylaşımlara da yansıyan oyuncu, Yargı dizisinin çekimlerinin de durdurulduğu iki haftalık süreçte, pek çok meslektaşı gibi sahada afet bölgesine gidecek malzemelerin toplanması, paketlenmesi gibi organizasyonlarda görev aldı.

Mesajıyla hüzünlendirdi! Pınar Deniz, Yargı'nın setinde ama kalbi başka bir yerde! 8

Pınar Deniz, Yargı dizisinin çekimlerinin yeniden başlamasıyla birlikte tekrar sete döndü ancak kalbi de ruhu da hala deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerinde! Oyuncu, sık sık yine bölgede gerekli olan malzemelerin listelerini yayınlıyor, mesajlar paylaşıyor.

Instagram sayfasından son yaptığı paylaşım ise pek çok kişinin ortak duygusunu ortaya koyuyordu adeta! Pınar Deniz, sette ve dizi için çalışıyor olsa da hemen herkes gibi günlük hayatına dönmekte zorlanıyor.

Mesajıyla hüzünlendirdi! Pınar Deniz, Yargı'nın setinde ama kalbi başka bir yerde! 9

6 Mart günü, 10  ilimizi etkileyen ve 6 Şubat’ta yaşanan iki depremle sarsılmamızın üzerinden tam 1 ay geçtiğinde attı bu mesajı! Pınar Deniz, “Tam 1 ay geçti. Hiç geçmeyecek bir acı… Ruhum yorgun, kızgın, sıkışmış… Unutmayacağım, unutmayacağız…” diyerek duygulara tercüman olmuş adeta!