Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisi, aylardır merakla beklenen Aile dizisine attığı farkla çok konuşulur!

Yürek Çıkmazı dizisi, aylardır merakla beklenen Aile dizisine attığı farkla çok konuşulur!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Salı akşamları yayınlanan dizilere, Show TV’nin Aile dizisi de eklendi bu hafta. Haftalardır tanıtımları ile büyük dikkat çeken dizi, aylardır da Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya buluşması nedeniyle ekranın en çok merak edilen dizisi oldu.

Nihayet 7 Mart akşamı ilk bölümü ekrana gelen dizi, 12 saat boyunca sosyal medya listelerinde ilk sırada kalarak izleyenlerin ne kadar çok ilgi gösterdiğini de ortaya koydu yapıma. Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Taçsız Prenses, Yürek Çıkmazı ve Gecenin Ucunda dizileri ile karşı karşıya geldi Aile dizisi.

Yürek Çıkmazı dizisi, aylardır merakla beklenen Aile dizisine attığı farkla çok konuşulur! 8

Aynı akşam 6 dizinin birden yayınlanması ile birlikte ekranda renkli bir akşam yaşandı. Reyting tabloları ise ertesi günün en merak edilen konusuydu! Aile dizisi, büyük bir çıkış yakalayarak Total’de 2. sırada yer almayı başardı. İlk sırada ise Üç Kız Kardeş dizisi vardı. AB ve ABC1 gruplarında ise ilk sırada yer aldı.

Ay Yapım imzalı dizi, ilk bölüm reytingleriyle kanalın yüzünü güldürürken sosyal medyanın da en çok konuşulan yapımı oldu. Fakat, Adba.tv’nin düzenli olarak yaptığı ölçümlere göre, günün en çok konuşulan dizisi, TRT1’in Yürek Çıkmazı dizisiydi!

Yürek Çıkmazı dizisi, aylardır merakla beklenen Aile dizisine attığı farkla çok konuşulur! 9

Aile ise Yürek Çıkmazı’nın ardından 2. sırada yer aldı. Gelen ileti sayılarına göre yapılan ölçümlerde Yürek Çıkmazı 54 bin 900 ileti ile ilk sırada iken Aile dizisi ise 35 bin 300 ileti ile 2. sırada yer aldı. Gecenin Ucunda dizisi ile makas açılarak 4 bivn 500 iletiye düşerken, Üç Kız Kardeş’in 3 bin 400, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 2 bin 300 ve Taçsız Prenses dizisinin de bin ileti aldığı görülmekte listede.

Aile dizisinin, son dönemin en yüksek çıkışlarından birisini yaşayan dizisi olduğu malum. Sosyal medyada saatlerce ilk sırada kalması da etkileyici bir çıkış. Ancak TRT1’in sevilen dizisi Yürek Çıkmazı, tüm gün boyunca konuşulan diziler arasında birinci sırada yer almayı başarmış görünüyor. Yürek Çıkmazı dizisi reytinglerde ise Total’de 10., AB’de 5. ve ABC1 kategorisinde ise 8. sıradaydı. Fakat kemikleşmiş izleyicisi, diziyi heyecanla takip ederken sosyal medyada da yapıma büyük destek vermekte.

Uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen Aile dizisinden bile çok konuşulmuş olması da Yürek Çıkmazı dizisi için ayrı bir başarı oldu…