Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin sosyal medyada rakipleri Kasaba Doktoru, Yalnız Kurt, Arka Sokaklar ve İyilik’e attığı fark müthiş!

Yalı Çapkını dizisinin sosyal medyada rakipleri Kasaba Doktoru, Yalnız Kurt, Arka Sokaklar ve İyilik’e attığı fark müthiş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında son dönemde Yalı Çapkını dizisi en çok konuşulan dizi olmayı başardı. Yayınlandığı günden beri Yalı Çapkını dizisi, reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da tam hızla yükselmeye devam ediyor!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları ve aynı zamanda Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ ve Gözde Kansu’nun da başarılı oyunculuklarıyla ön plana çıktığı dizi, 21 Ekim akşamı 5. bölümüyle ekrandaydı.

Gaziantep’te başlayan hikayesi İstanbul’da devam eden Yalı Çapkını dizisinde Ferit ve Seyran karakterleriyle Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, usta ve deneyimli oyuncu kadrosu içinde iyi iş çıkarıyorlar! Birlikte ekran uyumları tutan iki oyuncu, performansları ile her hafta reyting yarışındaki diziyi konuşturuyorlar!

Yalı Çapkını dizisinin sosyal medyada rakipleri Kasaba Doktoru, Yalnız Kurt, Arka Sokaklar ve İyilik'e attığı fark müthiş! 8

Özellikle Seyran ve Ferit’in bitmeyen atışmaları, didişmeleri, dizinin en çok sevilen sahneleri oluyor. Bu hafta, eski aşığın çıkıp gelmesiyle daha gerilimli bir bölüm yaşandı. Ancak yine de reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da diziyle ilgili yükselen bir trend sürdü.

Yalı Çapkını dizisinin sosyal medyada rakipleri Kasaba Doktoru, Yalnız Kurt, Arka Sokaklar ve İyilik'e attığı fark müthiş! 9

Yalı Çapkını dizisi, son yayınlanan bölümüyle sosyal medyada aynı akşam ekrana gelen rakiplerine çok ciddi bir fark attı! Adba.tv’nin araştırmasına göre; en yakın rakibi olan TRT’nin Kasaba Doktoru dizisinin 5 bin 600 sosyal medya paylaşımına konu olduğuna bakılarak, aradaki fark da anlaşılıyor! Aynı akşam 68 bin 700 paylaşımla rekor kıran Yalı Çapkını, ekranın fenomen yapımı Arka Sokaklar ile birlikte Yalnız Kurt ve İyilik dizilerini de fena ezmiş görünüyor!