Ana sayfa Dizi Haberleri Mesut Akusta büyük sınavı geçti şimdi de sıra Kerem Alışık’ta

Mesut Akusta büyük sınavı geçti şimdi de sıra Kerem Alışık’ta

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi TRT1 ekranlarında yayınlandı ve Mete Başkan karakteri ile de Mesut Akusta, Milli İstihbarat Teşkilatı’nda birim yöneticisi rolüyle çok başarılı bir işe imzasını attı. Dizide en etkili karakterlerden olan Mete’nin ikinci sezon sonlarına doğru hikayeye veda etmesi ise izleyicileri üzdü.

Mete Başkan karakteri Mesut Akusta’ya çok yakışmıştı. Usta oyuncu bugüne kadar birçok rolde yer aldı ve genelde kötü adam karakterlerini çok baskın şekilde canlandırdığı için de akılda bu haliyle kalmıştı. Ancak Mete karakteri Mesut Akusta’nın gönüllere bu kez de vatansever ve fedakar birisi olarak girmesini sağladı.

Mesut Akusta büyük sınavı geçti şimdi de sıra Kerem Alışık'ta 8

Mesut Akusta’nın canlandırdığı rolün bir benzeri şimdi de Kerem Alışık’a kısmet oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisine dördüncü sezonun başında veda eden Kerem Alışık, canlandırdığı Ali Rahmet Fekeli karakteri ile akıllarda kalıcı oldu.

Başarısıyla göz dolduran ve izleyicilerin de karakteri çok sevmesi ile son dönemin en iyi çıkışlarından birisini yapan Kerem Alışık, yaklaşık 10 aylık aradan sonra yeniden setlere dönüş yaptı.

Kerem Alışık da aynı mesut Akusta gibi Milli İstihbarat Teşkilatı odaklı bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Türkiye’de özellikle istihbarat teşkilatına yönelik büyük merak olduğu için de bu tür rolleri canlandıran oyuncular akılda daha fazla kalıcı olma fırsatı elde ediyor .

Mesut Akusta büyük sınavı geçti şimdi de sıra Kerem Alışık'ta 9

Mesut Akusta’nın geçtiği yoldan şimdi de 49 isimli sinema filmi ile Kerem Alışık geçecek.

IŞID Terör örgütünün 2014 yılında Musul’daki Türk başkonsolosluğundaki 49 kişiyi rehin alması ve onları kurtarmak için de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın büyük çabası yeni filmin konusu oldu.

MIT Başkanı Ekrem olarak da Kerem Alışık filmin kadrosunda bulunuyor. İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat gibi isimler daha önceden açıklanmıştı. En son kadroya Kerem Alışık’ın da katılması ekibin bir hayli güçlendiği mesajını veriyor.

MIT Başkanı olarak hem cesaret hem akıl hem de soğukkanlılık ortaya koyacak olan Ekrem karakteri ile Kerem Alışık’ın yine oyunculuk yeteneklerini fazlasıyla sergileyeceğini düşünebilirsiniz.