Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit ile Fahriye Evcen hem şaşkın hem sitemkar! Nasıl öğrendiniz?

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen hem şaşkın hem sitemkar! Nasıl öğrendiniz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen hem bu sezon setlerde yoğun bir zaman geçirdi. Kuruluş Osman’da üçüncü sezonda da çok başarılı bir oyunculuk sergileyen Burak Özçivit, yine hayranlarını fazlasıyla etkiledi.

Fahriye Evcen ise 4 yılık aranın ardından bu sezon Alparslan dizisiyle yeniden setlere dönüş yaptı. İki oyuncu da zorlu bir sezon geçirdi ve şimdi tatilin tadını çıkartıyor. Ancak yakın zamanda gelen hamilelik haberi de herkes için sürpriz oldu.

Burak Özçivit, karısı Fahriye Evcen’in hamile olduğu haberlerini doğrulayarak, şöyle konuştu: “Biz de yeni öğrendik. O yüzden biz de heyecanlı ve mutluyuz.
süper haber, çok sevindim. Bunu duyunca kim sevinmez.”

Fahriye Evcen de fazla detay vermeden haberi doğruladı ve yüzündeki gülücüklerle de aslında neler hissettiğini net bir şekilde ifade etti.

Oyuncu, “Çok yeni haber, çok heyecanlıyız, biz de onun heyecanındayız” şeklinde konuştu. Bu sözleri ile birlikte Fahriye Evcen’in Alparslan dizisine hamilelik nedeniyle devam etmek istemediği iddiası da yeniden akıllara geldi.

Fahriye Evcen aslında sitemde eden sözleriyle dikkatleri çekti. “Neredeyse bizimle beraber öğrendiniz” diyen oyuncu, hamile olduğunu öğrendikten sonra bunun basına çok hızlı bir şekilde yansımasının şaşkınlığı içindeydi.

Burak Özçivit de buna da ayrıca şaşırdıklarını ve basının nasıl öğrendiğini merak ettiklerini ifade etti.

Oyuncu, “Biz daha haberi yeni almışız, onun etkisindeyiz” diyerek isim konusunda bir şey düşünmediklerini ifade etti.

Güzel bir hamilelik süreci geçirmeyi dileyen Fahriye Evcen, hem kendisi hem de bebeği için sağlık diledi.

Uykusuz gecelere artık alışkın olduğunu anlatan Burak Özçivit, Kuruluş Osman’da da üçüncü sezon bittiğini ve önümüzdeki sezonda da yine ekranda olacağını sözlerine ekledi.