Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolündeki Maraşlı dizisinin gizemli kadını Hilal yeniden ortaya çıktı!

Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolündeki Maraşlı dizisinin gizemli kadını Hilal yeniden ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yıl final yapan Maraşlı dizisi hala birçok izleyicinin aklında duruyor. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin güçlü partnerliğini hala unutamayanlar Maraşlı’nın bir şekilde devam etmesini gönüllerinden geçiriyor. Tabii ki böyle bir durum yok ama dizinin yurt dışı başarıları devam ediyor. Birçok ülkede yayınlanmaya başlanan Maraşlı dizisinde Hilal karakteri de hikayenin gizemli yanlarından birisiydi.

Sinem Akyol’un canlandırdığı Hilal, diziye güçlü bir hikaye ile girdi ve gizemini de uzun süre korudu. Maraşlı’nın eski eşi ve kızının annesi olduğu ortaya çıkan Hilal karakterinde Sinem Akyol da çok başarılı bir çıkışa imzasını atmıştı.

Maraşlı dizisinden bir yıl sonra Sinem Akyol yeniden televizyon ekranına dönüş yapıyor. Gizli Saklı dizisinin 29 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek olan dördüncü bölümünde Zeynep karakteri ile Sinem Akyol’u izleyebilirsiniz.

Tardu Flordun’un canlandırdığı dizideki mafya karakteri Tarık’ın kızı Zeynep olarak izleyeceğimiz oyuncu, anlaşılan yine gizemli bir karakter ile televizyon ekranında yerini alacak.

Sinem Akyol, Maraşlı dizisiyle yaşadığı büyük çıkışın ardından yeniden iyi bir diziyle ekranlarda yeteneklerini sergileme fırsatı bulmuş oldu.