Ana sayfa Dizi Haberleri Metin Akdülger, Sandık Kokusu dizisindeki rolü ile herkesi çok şaşırtacak!

Metin Akdülger, Sandık Kokusu dizisindeki rolü ile herkesi çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta isimleri bir araya getiren dizisi Sandık Kokusu’nun Atilla’sı Metin Akdülger, yeni rolü ile şaşırtmaya geliyor.

Bugüne kadar oynadığı karakterlerden çok farklı bir tiple izleyici karşısına çıkacak oyuncu, Sandık Kokusu dizisi hakkında düşüncelerini açıkladı. Oyuncu dizi hakkında şöyle konuştu: “Aile ve birey olmanın sınırlarını anne ve çocuklar ekseninde değerlendiren sürükleyici bir hikaye ve benim buradaki rolüm oyunbaz bir katalizör diyebilirim.”

Sandık Kokusu dizisinde yer almayı neden kabul ettiği konusunda bilgiler veren oyuncu, hikayenin önemine işaret etti. Ünlü oyuncu, canlandırdığı Atilla karakterinin dünyasının kendisini çok etkilediğini de şu sözlerle anlattı:

“Uzun süredir televizyon için tasarlanan bir hikayenin içinde yer almadım. Bu sebeple televizyon konusunda işinin ehli olan bir ekiple çalışmanın cazibesini sayabilirim ilk olarak. Sonrasında canlandıracağım karakterin dünyası ve düğümleri bana cazip geldi. Projenin yapım öncesi aşamasında ekip arkadaşlarımız belli oldukça içimdeki heyecan ve mutluluk daha da arttı diyebilirim.”

Sete yeni çıkan oyuncu, hazırlık ve çekim süreçlerinin keyifli geçtiğini, Atilla karakteri ile izleyiciyi şaşırtmayı hedeflediklerini söyledi.

Çarpıcı hikayesi, etkileyici anlatımıyla Sandık Kokusu her çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.