Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisi 2. yeni bölümde Metin Akdülger güçlü bir çıkış yapacak!

Sandık Kokusu dizisi 2. yeni bölümde Metin Akdülger güçlü bir çıkış yapacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği merakla beklenen yeni dizisi Sandık Kokusu dün akşam ekran yolculuğuna başladı. Sürükleyici hikayesi ve başarılı isimleri buluşturduğu oyuncu kadrosuyla izleyicinin gönlünde yer edinen dizi övgü dolu yorumlar aldı. Annesine emanet ettiği oğlunun talihsiz bir şekilde kaybolmasıyla hayatı değişen Karsu’nun hikayesi izleyenleri derinden etkilemeyi başardı.

Dizinin ikinci bölümü de merakla bekleniyor. 13 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar yayınlanan fragmanla ortaya çıktı.

3 yıl sonra Kuzey’in eve geri döndüğü tanıtımda Karsu ve Reha çocuğuna kavuşuyor. Bu büyük gelişmenin ardından Karsu adeta yeniden hayata dönerken, bu durum Reha ile evliliklerini de olumlu etkilemeye başlıyor ancak Reha’nın kendisini aldattığına şahit olan Karsu’nun hayatı kökünden değişiyor.

Eşyalarını toplayıp evi terk eden Karsu, üç çocuğu ile birlikte İstanbul’a gitmek için harekete geçiyor. Tanıtımda Metin Akdülger’in canlandırdığı Atilla karakteri de dikkat çekiyor. Gelecek hafta neler yaşanacağı şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimleri buluşturan dizisi Sandık Kokusu’nun senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.