Ana sayfa Dizi Haberleri Metin Akdülger üst üste 4. kez yaptığı dizi tercihi ile dikkat çeken bir mesaj veriyor!

Metin Akdülger üst üste 4. kez yaptığı dizi tercihi ile dikkat çeken bir mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Metin Akdülger yeni dizi tercihi ile Disney Plus dünyasının ünlüleri arasına katıldı! Disney Plus platformunun Türkiye operasyonları çok konuşuluyor ve ekran yüzlerine Metin Akdülger de katıldı… Engin Akyürek’ten Aras Bulut İynemli’ye ve Demet Özdemir’den de Pınar Deniz’e kadar hem erkek hem kadın oyuncular Disney Plus ile anlaşmalar yapıyor.

Yaz başında Türkiye dahil 44 ülkede daha yayınlarını başlatacak olan Disney Plus, dizi üretim merkezi olarak Türkiye’ye özel önem veriyor… Platform yetkilileri yerli yapımlar için birbiri ardına ünlü isimlerle anlaşıyor ve piyasanın çok üzerinde ücretler ile anlaşmalar yapılıyor.

Disney Plus’ın Türk dizi sektörünü tek tek ele geçirmeye başladığı, birçok ünlü ismi kendisine bağlama stratejisi izlediği de açıkça görülüyor. Bu ünlü isimler arasına en son katılan kişi Metin Akdülger oldu.

1988 yılında Bursa’da dünyaya gelen oyuncu, karizmasıyla hayran bırakan isimlerden birisi. 2013 yılından bu yana setlerde izlediğimiz oyuncu, ilk olarak Medcezir isimli dizideki Orkun karakteri ile çok ilgi çekmişti.

Metin Akdülger üst üste 4. kez yaptığı dizi tercihi ile dikkat çeken bir mesaj veriyor! 7

Sonrasında birbiri ardına projelerde izlediğimiz Metin Akdülger, dijital yapımlarda yer almayı tercih ediyor… Televizyonda en son 2017 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde izlediğimiz oyuncu, son 3 projesinde de dijital dizileri tercih etti.

Şahsiyet isimli dizide Ateş karakterini canlandıran Metin Akdülger, ardından da Atiye dizisinde Ozan karakteri ile hayranlarını mest etti. Oyuncu, son olarak Kulüp isimli Netflix dizisiyle yeteneklerini bir kez daha sergiledi.

Metin Akdülger, üst üste 3 önemli dijital dizide yer aldıktan sonra şimdi de Disney Plus’ın yeni ekran yüzü oldu. Oyuncu Dünyayla Benim Aramda isimli diziden gelen teklifi kabul etti. Hikayeye sonradan katılacak olan Kenan karakterinde izleyeceğimiz oyuncu bu anlaşma ile birlikte, Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile birlikte başrolde yer alacak.

Oyuncu kendisine gelen birçok teklif arasında anlaşılan televizyon projelerini istemiyor. Dijital dizilerin daha planlı ve oyuncuya daha çok imkan tanıyan yapısı Metin Akdülger’in de tercihi olmuş durumda. 5 yıldır televizyon dizilerinde yer almayan oyuncu, bu tavrı ile de bir mesaj veriyor.

Televizyon dizilerinin yoğun çalışma ortamı ve plansızlığı nedeniyle bazı oyuncular gelen teklifleri değerlendirmek istemiyor.