Ana sayfa Dizi Haberleri Milyonlarca Gönül Dağı hayranının beklediği Serdar – Elif aşkının ilk ateşi yakıldı!

Milyonlarca Gönül Dağı hayranının beklediği Serdar – Elif aşkının ilk ateşi yakıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar karakterinin Dilek’ten vazgeçmesi, huzura doğru yol alması izleyicileri çok etkilemişti. Serdar’ın nişanlısını Taner’e kaptırmasına rağmen bu durumu olgunlukla karşılama süreci de diziden verilen çok önemli bir mesaj olarak dikkat çekmişti.

Utku Ateş’in huzura erme süresinde izleyiciler tarafından rol yeteneğini çok da beğenilmesi, Serdar karakterinin gördüğü ilgiyi de artırdı. Serdar’ın kendisine yeni bir aşk bulma konusunda beklentisi olan Gönül Dağı hayranları, Elif hemşireyi ona uygun gördü.

Serdar fenalaştı ve böylelikle de Elif hemşire ile ilk kez 15. bölümde tanıştı… Bu tanışma milyonlarca dizi hayranı tarafından büyük bir merakla bekleniyordu ve sonunda da gerçekleşti. Dizinin senaryo grubuna sosyal medyada yaptıkları yorumlarla teşekkür eden Serdar hayranları, şimdi de bu ikilinin aşk kıvılcımlarını görmek için sabırsızlanıyor.

“Serdar ve Elif’in tanışması işleri iyi götürüyor, teşekkürler senarist” diye yorum bırakan dizi hayranları, hem Dilek ve Taner’in kavuşması hem de Serdar ile Elif’in tanışmasının çok iyi olduğunu belirten yorumlar yaptı.

“Senarist sesimizi duyduğun için teşekkür ederiz” diye yazan Serdar – Elif hayranları, 13 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 16.yeni bölümü de sabırsızlıkla bekliyor.

Elif’in nişan atmasını ve Serdar ile yeni bir aşka doğru yelken açmasını arzu ettiklerini belirten Gönül Dağı izleyicileri, Zümre Meğreli’yi de gayet başarılı buldu. Elif karakterini canlandıran genç oyuncu Meğreli, Ankara Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu.

Utku Ateş ile Zümre Meğreli’nin uyumu da izleyiciler tarafından çok beğenildi. İşte dizinin 15. bölümüne yansıyan Serdar ile Elif’in ilk tanıştıkları an…