Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mine Tugay tatile doyamadı, Yasemin Allen ve Nilperi Şahinkaya şıklıkta yarıştı

Mine Tugay tatile doyamadı, Yasemin Allen ve Nilperi Şahinkaya şıklıkta yarıştı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ilgiyle takip ediliyor. Özellikle televizyonda yayınlanan dizileriyle hayran kitlelerini büyüten isimler arasında yer alan 3 başarılı ve dikkat çeken isim, yaptıkları son instagram paylaşımlarıyla dikkat çektiler.

İlk olarak Mine Tugay’a bakalım… Oyuncu yeni sezonda bir dizide oynamıyor şu anda ama son olarak Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisiyle izleyiciye ters köşe yapmıştı. Şeniz isimli dizinin kötü kadınını oynayan Tugay, başarılı oyunculuğuyla yine takdir gördü.

Yaz sezonunda bol bol tatil pozları paylaşan oyuncu havaların soğumasına rağmen tatile doyamamış anlaşılan! Mine Tugay’ın deniz kenarından selfie yaptığı pozunu aşağıda görebilirsiniz…

????????️????

Mine Tugay tatile doyamadı, Yasemin Allen ve Nilperi Şahinkaya şıklıkta yarıştı 16

Bir başka ünlü ve dikkat çeken isim ise Nilperi Şahinkaya. Genç kuşağın başarılı isimlerinden olan Şahinkaya, geçtiğimiz hafta final yapan Yeni Hayat dizisi ile ekranlardaydı. Erken finalin ardından Şahinkaya, yeni bir tiyatro oyununa hazırlanıyor şu sıralar.

Paylaştığı fotoğrafında şıklığıyla dikkat çekiyor…

???? styling @serenaynay

Mine Tugay tatile doyamadı, Yasemin Allen ve Nilperi Şahinkaya şıklıkta yarıştı 17

İyi Günde Kötü Günde dizisi erken final yapan Yasemin Allen ise kıyafetinin şıklığı ve arkasındaki kelebek kanatlarıyla dikkat çekti. Oyuncunun fotoğrafına beğeni yağıyor. Yasemin Allen, fotoğrafın yeni olmadığını da tb notuyla belirtmiş…

#tb ????????‍♀️

Mine Tugay tatile doyamadı, Yasemin Allen ve Nilperi Şahinkaya şıklıkta yarıştı 18