Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncusu koronaya yakalandı, çekimler durduruldu!

Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncusu koronaya yakalandı, çekimler durduruldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın setinde korona şoku! Pek çok dizi setinden gelen koronavirüs haberlerine bir yenisi daha eklendi. Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin rol aldıkları Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde bir oyuncunun koronaya yakalandığı öğrenildi!

Dizinin Ordu’da yapılan çekimlerine ara verilirken, koronaya yakalanan oyuncunun ise genç isimlerden Nilsu Berfin Aktaş olduğu ortaya çıktı. Aktaş, dizide İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey’in kızı Gökçe’yi oynamakta.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı açıklamada, Süreç Film imzalı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimlerine bir süre ara verildi.

Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncusu koronaya yakalandı, çekimler durduruldu! 7

Daha önce Aşk 101, Yeni Hayat, Bay Yanlış, Gönül Dağı gibi kimi dizilerin setlerinde de benzer bir durum yaşanmış ve ekip ya da oyuncular arasında korona çıkmasıyla herkes kontrolden geçirilmişti.

Yoğun önlemlerin alınmasına karşın yaşanan bu tür durumlarda genellikle bir süre sete ara veriliyor. Nilsu Berfin Aktaş’ın bir süre dinlenmesinden sonra yeniden test yapılarak pozitif olup olmadığına bakılacak.

Genç oyuncunun pozitif çıkmasıyla birlikte tüm ekibe de test yapıldığı ve başka bir kişide virüse rastlanmadığı ifade edilmekte. Ancak tedbir amaçlı olarak Yapım şirketi tarafından dizinin çekimlerine bir hafta ara verildiği belirtiliyor.