Ana sayfa Dizi Haberleri Minik oyuncu Azra Aksu, Bir Küçük Gün Işığı’nda hiç konuşmadı ama ödül alırken yaptığı konuşma ile bir kez daha hayran bıraktı!

Minik oyuncu Azra Aksu, Bir Küçük Gün Işığı’nda hiç konuşmadı ama ödül alırken yaptığı konuşma ile bir kez daha hayran bıraktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliğinde beğenilerek izleniyor. Dram dolu hikayesi ile sevilen dizide izleyenlerin başroller kadar büyük bir hayranlıkla takip ettikleri bir isim var ki dizide bir iki küçük kelime dışında neredeyse hiç konuşmadı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin her bölümünde kendisine hayran bıraktıran, her sahnesi ile gözleri dolduran küçük oyuncusu Azra Aksu, konuşmadan ama mimikleriyle öylesine bir oyunculuk sergiliyor ki pek çok oyuncuyu kıskandırır! Azra Aksu, henüz daha 1 yaşındayken kameralarla tanışmış bir isim. Neredeyse kamera önünde setlerde büyümüş.

Bu nedenle de çekimlere çok alışkın. 2015 doğumlu olan minik oyuncu, önce reklamlarda rol almaya başlayarak adım attı setlere. Aleyna Tilki’nin hayatının anlatıldığı dijital dizi İşte Bu benim Masalım dizisinde de ünlü şarkıcının çocukluğunu oynayarak büyük dikkat çekti.

Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisinde oynadığı Elif rolüyle de çok sevilmişti Azra Aksu. Küçük oyuncunun şöhretini büyüten Bir Küçük Gün Işığı dizisinde oynadığı Güneş rolüyle ise izleyenleri kimi zaman gülümsetiyor kimi zaman da ağlatıyor.

Minik oyuncu Azra Aksu, Bir Küçük Gün Işığı'nda hiç konuşmadı ama ödül alırken yaptığı konuşma ile bir kez daha hayran bıraktı! 9

Seray Kaya’nın oynadığı Elif’in ölen eşinden olan kızı Güneş, dizinin en dikkat çeken oyuncularından. Öne çıkan bir rolle ekrana gelen Azra Aksu, yaşadığı kazadan sonra konuşamayan bir kız çocuğuna hayat veriyor. Rolünü o kadar iyi oynuyor ki konuşmadan bile her duyguyu gözleri, yüzü, bedeni ile anlatarak ekran başındakilere geçirmeyi başarıyor.

Azra Aksu, izleyicinin takdirini toplayan bir küçük oyuncu. Aksu, geçtiğimiz günlerde de çok özel bir duyguyu yaşadı ve gurur yaşattı hem ailesine hem onu izleyenlere hem de birlikte rol aldığı abi ve ablalarına…

Minik oyuncu Azra Aksu, Bir Küçük Gün Işığı'nda hiç konuşmadı ama ödül alırken yaptığı konuşma ile bir kez daha hayran bıraktı! 10

48. kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Azra Aksu’ya, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde oynadığı Güneş karakteri ile ‘En İyi Çocuk Oyuncu’ ödülü verildi. Ödülünü ünlü oyuncu büyüğü Begüm Birgören’in elinden alan Azra Aksu’nun akıcı ve son derece sakin bir şekilde sahnede yaptığı konuşma da çok dikkat çekti.

Minik oyuncu Azra Aksu, Bir Küçük Gün Işığı'nda hiç konuşmadı ama ödül alırken yaptığı konuşma ile bir kez daha hayran bıraktı! 11

“Bu akşam teşekkür etmem gereken bir sürü insan var, inşallah unutmam diyerek” Aksu, salondakilerin alkış sesleri arasında önce dizinin yapımcısı, yönetmenleri, görüntü yönetmeni, tüm çalışanları, oyuncu abi ve ablası Seray Kaya ve Berk Oktay ile birlikte öne çıkan bazı isimlere, oyuncu koçuna, menajerine, elbisesini yapan kişiye tek tek teşekkür ederken, anne ve babası ve tüm ailesine sevgilerini gönderdi. Minik oyuncu, “Lütfen sokak hayvanlarımıza sahip çıkalım, onları sevelim, koruyalım, hiç zarar vermeyelim” mesajıyla da ayrıca alkışları ve coşkulu tezahüratları aldı.

İşte o anlar…