Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın büyük heyecanı!

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın büyük heyecanı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi, genç kuşak oyuncuları ile ön plana çıkıyor. Sosyal medyada gündemden düşmeyen Doruk ve Asiye çiftine hayat veren genç oyuncular Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, çok özel bir gecede aldıkları ödül ile bir kez daha konuşturdular!

İki oyuncu, uzun zamandır sosyal medyada yayınlanan ‘en iyi dizi çifti’ kategorilerinde izleyenler tarafından yapılan paylaşımlar oranında öne çıkan isimlerdi. Asiye ve Doruk olarak aynı zamanda ayrı ayrı da karakterleriyle çok sevilen genç oyuncular, 4 Aralık akşamı düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde de ‘En İyi Dizi Çifti’ ödülünü alan isimler oldular.

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın büyük heyecanı! 8

48. kez yapılan ödül töreninde isimleri açıklanan iki genç oyuncu, kolkola geldikleri sahnede ödüllerine Saba Tümer’in elinden aldılar. Dizi çifti olarak uyumlu bir partnerlik sergileyen oyunculardan Onur Seyit Yaran, gecede yaptığı konuşmada aldıkları ödül nedeniyle gurur duyduklarını ifade etti ve şöyle devam etti.

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın büyük heyecanı! 9

“Yazgı ‘yıldızı parlayanlar’ aldığı zaman peri masalı kızları, kelebeksiz düşünülemez demiştim. Peri masalı hikayemiz de kelebeksiz düşünülemezdi Yazgı. Bize layık gören, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Büyük alkış alan bu konuşma ile birlikte sosyal medyada da ikiliyi kutlayan hayranları, gece boyunca pek çok tebrik ve övgü dolu mesajlarla oyunculara destek verdiler. Uzun zamandır sosyal medyanın gündeminde yer alan ve dizi çifti olarak çok sevilen iki oyuncu, Altın Kelebek ödülüyle de genç yaşta buluşmuş oldular.

İşte iki genç oyuncunun törendeki o anları…