Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nun bıraktığı Emanet dizisine, Gürcü güzel Nanuka Stambolishvili imzasını atıyor!

Sıla Türkoğlu’nun bıraktığı Emanet dizisine, Gürcü güzel Nanuka Stambolishvili imzasını atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında hafta içi her akşam saat 19.00’da izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ın ilk iki sezonda başrolünde yer aldığı Emanet, çok etkileyici bir çıkış sergiledi. Bu dizideki Seher karakteri sayesinde Sıla Türkoğlu yapımcıların dikkatini çekti ve şimdilerde Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu oldu.

Sıla Türkoğlu’nun yapımcı firma ile tartışmalı bir şekilde bıraktığı Emanet dizisinde, yeni kadın başrol ise Gürcü model ve oyuncu Nanuka Stambolishvili oldu. Diziye Sıla Türkoğlu’nun yerine Nanuka’nın katıldığının ortaya çıkması herkesi fazlası ile şaşırtmıştı. İsmi pek de bilinmeyen oyuncu, sette ise ekip arkadaşları ile hemen kaynaştı.

Sıla Türkoğlu'nun bıraktığı Emanet dizisine, Gürcü güzel Nanuka Stambolishvili imzasını atıyor! 8

Emanet dizisinin üçüncü sezon çekimlerine yoğun bir tempoda devam ediliyor ve başrolde buluşan Halil İbrahim Ceyhan ile Nanuka Stambolishvili iyi bir izlenim veriyor. Dizi hayranları her ne kadar Seher karakterini arasa da hikayeye yeni katılan Nana karakterinin de farklı bir heyecan yaşattığı fark ediliyor.

Dizinin çekimlerinden kamera arkası görüntüleri yayınlandı ve ekibin zorlu çekimlerdeki rahatlığı dikkat çekti. Nanuka Stambolishvili’nin de sette ekip arkadaşları ile çok iyi bir iletişim kurduğunu ve kendisini kısa sürede kabul ettirdiğini görüntülerden anlayabilirsiniz.

Sıla Türkoğlu'nun bıraktığı Emanet dizisine, Gürcü güzel Nanuka Stambolishvili imzasını atıyor! 9

Emanet dizisi her ne kadar ilk iki sezondaki kadar etkili bir reyting elde edemiyorsa bile, yine de hatırı sayılır bir izleyici kitlesi tarafından destekleniyor.

Halil İbrahim Ceyhan da başarılı performansı ile sosyal medyada çok konuşulan oyuncular arasında yer almayı sürdürüyor. Yaman ile Nana’nın hikayesini heyecanla takip edenler ise hafta içi akşam saatlerini merakla beklemeye devam ediyor.