Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın yeni dizisi kötü başladı ama iyi devam ediyor!

Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın yeni dizisi kötü başladı ama iyi devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hudutsuz Sevda isimli Show TV dizisinin perşembe akşamları izleyicilere kendisini kanıtlaması gibi bir durum yaşanıyor. Miray Daner ile Deniz Can Aktaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, ilk bölümde kadına şiddet içerikli sahne nedeniyle çok eleştirilmişti.

Ekrana sosyal medyada büyük tepkiler ve olumsuz yorumlar ile başlamasına rağmen dizinin ilerleyen bölümlerde reytinglerini artırdığına şahit olduk.

4. bölümü geride kalan Hudutsuz Sevda dizisinin başrol çiftinin de izleyicileri etkilediğini ve sosyal medyadan desteğin artarak sürdüğünü gözlemlemekteyiz.

Tabii ki asıl önemli olan konu ise dizinin reyting performansı. Hudutsuz Sevda dizisi zorlu rakipleri ile birlikte perşembe rekabetinde gayet iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

Bu hafta da izleyici kitlesini artıran dizinin tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın bir hayli üzerine çıkması çok önemli bir gelişme oldu. AB kategorisinde de izleyici sayısı artmaya devam ederken dizi, tüm kişiler kategorisinde günü ikinci olarak tamamlayarak önemli bir başarı elde etti.

İlk başladığı süreçte kadına şiddet konusu üzerinden çok yoğun eleştiri altında olan dizinin, şu anda geldiği nokta gayet başarılı bir çıkış olarak gözüküyor.

Miray Daner ile Deniz Can Aktaş ikilisinin başrol performansının da dizi izleyicileri tarafından çok beğenildiğini sosyal medya yorumlarında görebilirsiniz.