Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisindeki ayrılık reytinglerde birincilik getirdi! Yargı dizisine ise ilgi azalmaya başladı!

Teşkilat dizisindeki ayrılık reytinglerde birincilik getirdi! Yargı dizisine ise ilgi azalmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinde büyük ayrılık yaşandı. Mete karakterini canlandıran Mesut Akusta, hikayeye veda etti. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde vurulan Mete Başkan karakterinin cenazesi ve anma töreni hikayeye olan ilgiyi de artırdı.

Mesut Akusta diziye veda ederken, 40. bölümün reytinglerde tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmesi TRT1’i sevindirdi. Dizi hayranları bu ayrılığın da etkisiyle ekrana geçti ve Teşkilat dizisini bir kez daha tüm kişiler kategorisinde birincilik kürsüsüne çıkarttı.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrolünde yer aldığı ve her hafta aksiyon dolu sahnelerle izleyicileri etkileyen Teşkilat dizisi, 40. bölümüyle hem AB hem de ABC1 kategorisinde ikincilik elde etti. Yargı dizisi ise rakibini hem AB hem de ABC1 kategorilerinde geçerek birincilik elde etti. Ancak Yargı’nın bu iki kategoride daha önce çift haneli reytingler elde etme durumu son buldu…

Dizinin hikayesine yönelik izleyici ilgisinin düşmeye başladığını da reytingler anlatıyor… Yargı dizisinde bu düşüş sürecek mi bilinmez ama havaların ısınması ile birlikte dizilerin reytinglerinde bir düşüş yaşandığı da biliniyor. Yargı dizisi çift haneli oranlardan geriye düşmüş olsa bile hala sezonun en iyi reytinglerini alan yapımların başında geliyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başarısının yanı sıra, senarist Sema Ergenekon’un her hafta milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıma becerisi de övgüye değer.

Teşkilat dizisindeki ayrılık reytinglerde birincilik getirdi! Yargı dizisine ise ilgi azalmaya başladı! 8

Adı Sevgi dizisi ise atv ekranında üçüncü bölümü ile yayınlandı. Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer’in başrolünde yer aldığı dizinin güçlü dram hikayesi tüm kişiler kategorisinde daha çok karşılık buldu.

Dizi üçüncü bölümüyle günü bu kategoride altıncı sırada bitirdi. AB’de çok düşük oranlar elde eden Adı Sevgi on üçüncü sırada yer aldı. ABC1’de ise onunculuk elde edildi.

Teşkilat dizisindeki ayrılık reytinglerde birincilik getirdi! Yargı dizisine ise ilgi azalmaya başladı! 9