Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ve Furkan Andıç, Kara Tahta dizisiyle geliyor! İlk tanıtıma izleyiciden ilgin yorum!

Miray Daner ve Furkan Andıç, Kara Tahta dizisiyle geliyor! İlk tanıtıma izleyiciden ilgin yorum!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranları, yeni iki diziyle şimdiden heyecan yaratmaya başladı. Şu sıralar çekimleri yeni başlayan Kasaba Doktoru dizisi ile Kara Tahta dizileri, kanalın üzerinde titizlikle durduğu iddialı yapımlarından.

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın rol aldıkları Kasaba Doktoru’nun çekimleri hafta içinde başladı. Kara Tahta dizisi ise çok daha önce sete çıkmıştı. Dizinin ilk tanıtımı ekrana geldi. Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç’ın rol aldıkları dizinin yayın tarihi de belli oldu…

Çiçek Dilligil, Cengiz Bozkurt, Onur Durmaz gibi sevilen ve başarılı oyuncuların da rol aldıkları Kara Tahta dizisi, 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyle TRT1’de yayınlanacak.

Hafta içinde dizinin ilk tanıtım filmi de ekrana geldi. Üs Yapım imzalı dizi “Atlas’ını kaybetmiş bir Irmak nereye dökülür?” Yeni projemiz için nefesler tutuldu, ilk tanıtımımız sizlerle ???? Yakında #TRT1’deyiz, beklemede kalın!” sözleriyle dikkatleri çekti…

Miray Daner ve Furkan Andıç, Kara Tahta dizisiyle geliyor! İlk tanıtıma izleyiciden ilgin yorum! 7

Ancak dizinin tanıtım filmindeki detaylar, izleyicinin gözünden kaçmadı! Ekrana damgasını vuran ve 2016 yılında yayınlanan Kara Sevda dizisinin tanıtımını hatırlattı hemen izleyiciler sosyal medyada. Çok konuşulan ve ödüller de alan dizide Neslihan Atagül ile Burak Özçivit başrolde yer alıyordu.

Kara Tahta dizisinin su içinde çekilen tanıtımı, izleyici tarafından Kara Sevda’nın tanıtımı ile benzer olduğu yönünde mesajlarla yer aldı sosyal medyada.

İşte Kara Sevda dizisinin tanıtımı…

Aslında incelendiğinde her iki tanıtımın da suda çekilmiş olması benzer bir yön olabilir ancak Kara Tahta, tamamen su içinde çekilmişken, Kara Sevda dizisinde ise oyuncular suyun üstünde durur vaziyetteler… 7 yıl önce ekrana gelen tanıtım, izleyici tarafından bir şekilde benzetilerek sosyal medyada da bu benzerlik dillendirildi.

TRT 1’de ekrana gelecek olan dizide Miray Daner Irmak, Furkan Andıç da Atlas karakterini canlandıracak. Furkan Andıç’ın canlandıracağı Atlas karakteri ile Irmak, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.

İşte Kara Tahta dizisinin ilk tanıtımı…