Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu podyuma çıktı, zarafeti ve kıyafetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı…

İrem Helvacıoğlu podyuma çıktı, zarafeti ve kıyafetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu İrem Helvacıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına düzenlenen bir defilede podyuma çıktı. Ekranlara en son Baş Belası dizisiyle gelen Helvacıoğlu, podyumda profesyonel mankenlere taş çıkartan bir eda ile başarıyla yürüdü.

Şu sıralar Engin Akyürek ile başrolünde oynadığı ve Disney Plus Türkiye için çekilen Kaçış dizisiyle konuşulan İrem Helvacıoğlu, anne babası ve sevgilisinin de katıldığı gecede, podyumda yürüyen pek çok ünlü kadından birisiydi.

Defilede sergilenen kombinlerin, gece sonunda sunuculuğunu Cem Yılmaz’ın üstlendiği açık artırma ile satılmasıyla elde edilen gelir, üniversiteli genç kadınlar için kullanılacak. Bu anlamlı gecede sahneye çıkan İrem Helvacıoğlu, geceden özel anlarını da takipçileriyle instagram hesabından paylaştı.

Aralarında Sedef Avcı, Simay Barlas, Aslı Bekiroğlu, Ebru Şahin, Burcu Kara’nın da yer aldığı tanınmış kadınların özel tasarlanan kıyafetlerle podyuma çıktığı gecede İrem Helvacıoğlu da ünlü modacı Tuvana Büyükçınar’ın bir elbisesini giydi.

Zarafeti ile dikkat çeken oyuncu, podyumda adeta profesyonel bir manken edası ile yürüyerek de dikkatleri çekti. Beyaz, bir omuzu açık, balık model bir elbise giyen oyuncuyu gecede annesi Aysun Helvacıoğlu ve babası Metin Helvacıoğlu da yalnız bırakmadı. Ayrıca sevgilisi Yolaç Özcan da oradaydı…

İşte İrem Helvacıoğlu’nun defileden pozları…

İrem Helvacıoğlu podyuma çıktı, zarafeti ve kıyafetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı... 12

 

İrem Helvacıoğlu podyuma çıktı, zarafeti ve kıyafetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı... 13

İrem Helvacıoğlu podyuma çıktı, zarafeti ve kıyafetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı... 14

İrem Helvacıoğlu podyuma çıktı, zarafeti ve kıyafetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı... 15

 

İrem Helvacıoğlu podyuma çıktı, zarafeti ve kıyafetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı... 16

İrem Helvacıoğlu podyuma çıktı, zarafeti ve kıyafetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı... 17