Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ve Furkan Andıç’a kavuşmaya sayılı gün kaldı!

Miray Daner ve Furkan Andıç’a kavuşmaya sayılı gün kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her ikisi de ekrandan bir süredir uzak olan Miray Daner ve Furkan Andıç’ın yeniden hayranlarıyla buluşmasına sadece sayılı günler kaldı. Kısa süre önce TRT 1’de yayınlanacak Kara Tahta dizisi için sete çıkan iki başarılı oyuncunun hayranlarına kavuşacağı tarih belli oldu.

Daha önce Benim Adım Melek, İkimizin Sırrı gibi dizilere imza atan Üs Yapım tarafından TRT 1 için çekilecek dizinin ilk bölümü 30 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak. Kara Tahta, çarşamba akşamlarının reyting hakimi Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Oğlum ve Son Nefesime Kadar dizilerine karşı mücadele verecek.

Kadrosunda Çiçek Dilligil, Cengiz Bozkurt, Onur Durmaz gibi başarılı isimlerin de bulunduğu Kara Tahta dizisinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Miray Daner ve Furkan Andıç’a kavuşmaya sayılı gün kaldı! 7

Dizide Miray Daner Irmak, Furkan Andıç da Atlas karakterini canlandıracak. Furkan Andıç’ın canlandıracağı Atlas karakteri ile Irmak, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak. Miray Daner ve Furkan Andıç’ın nasıl bir çift olacağı şimdiden büyük merak konusu.

Kara Tahta dizisi hem Miray Daner’i hem de Furkan Andıç’ı uzun süre sonra yeniden hayranlarıyla kavuşturacağı için büyük önem taşıyor. Furkan Andıç en son iki yıl önce Çatı Katı Aşk dizisiyle ekrana gelmiş bir daha herhangi bir projede yer almamıştı.

Miray Daner ise tercihini dijitalden yana kullanmıştı. Yaklaşık dört yıl önce Kanal D’de ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı dizisiyle son kez ulusal kanalda ekrana gelen Daner ardından BluTV için çekilen Saygı dizisinin iki sezonunda rol almıştı.