Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Kural hayranlarını üzdü!..

Ahmet Kural hayranlarını üzdü!..

tarafından sevda
Ahmet Kural hapse mi giriyor?

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Son olarak TRT1’de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru adlı dizide rol alan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı.

Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Koranavirüs testi pozitif çıkan oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda karantinaya girdiğini açıkladı.

Ahmet Kural, sözlerine, “Genel sağlık durumum iyi” diye devam etti. Takipçilerinden oyuncuya, çok sayıda “Geçmiş olsun” mesajları geldi.

Ahmet Kural hayranlarını üzdü!.. 2

Ahmet Kural şu sıralar bir projede yer almıyor, dinleniyor. Yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı avukat Çağla Gizem Çelik ile nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu sevgilisiyle birlikte pozlarını da sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

İşler Güçler,  Kardeş Payı, Düğün Dernek ve  Ailecek Şaşkınız gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Ahmet Kural, geçtiğimiz yaz yaptığı açıklamada, bu yıl için sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile evlilik kararı aldıklarını açıklamıştı.

Öte yandan geçtiğimiz yaz Bodrum’da objektiflere yansıyan çiftin yanında Çağla Gizem Çelik’in ailesinin yer alması dolayısıyla,  ‘Ahmet Kural iyiden iyiye aileye girdi’ şeklinde yorumlar yapılmıştı.