Ana sayfa Sosyal Medya Trafik kazası geçiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ölümden döndü!..

Trafik kazası geçiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ölümden döndü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisiyle  ekranlara gelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni sezonda yine aynı kanalda yayınlanan Son Nefesime Kadar adlı diziyle hayranlarıyla buluşuyor.

Dizide Nurgül Yeşilçay’a Emre Kınay, Ertan Saban, Begüm Birgören ve Rojda Demirer gibi tecrübeli isimler eşlik ediyor.

Gerek özel hayatından gerekse iş hayatından sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunan Nurgül Yeşilçay son paylaşımıyla hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına; “Bir süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü!
Kendi kullandığım araçla büyük bir kaza atlattım! Ağzıma,çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bi süre daha devam edecek! Accık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız. Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen!!!” yazdı.

Trafik kazası geçiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ölümden döndü!.. 8

Oyuncunun binlerce  hayranı  fotoğrafın altına ‘Geçmiş olsun’ şeklinde yorumlarda bulundular. Nurgül yeşilçay ile Kefaret dizisinde başrolde yer alan Mert Fırat da yaptığı, ‘Canım benim, sen her zaman olduğu gibi dürüst ve açıksın. Hiç bir yara seni bozamaz, çevreni de kendini de iyileştirmeye gücün var’ yorumuyla dikkat çekti.

Trafik kazası geçiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ölümden döndü!.. 9

Yeni dizisi Son Nefesime Kadar’da Nurgül Yeşilçay  ‘Mihri’ adlı bir komisere hayat veriyor. BBC yapımı olan Happy Valley uyarlaması olan dizide kızının ölümü ile sarsılan ‘Mihri’nin trajik olaylarla dolu hikayesi anlatıyor.

Polis rolünü başarıyla canlandıran Nurgül Yeşilçay rolü için atış eğitimleri de alıyor. Oyuncu geçtiğimiz günlerde eğitim aldığı anlardan fotoğrafları instagram hesabından  yayınladı.