Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde tüm dengeleri alt üst edecek karar!

Kaderimin Oyunu dizisinde tüm dengeleri alt üst edecek karar!

tarafından ker_def

Star’ın ilgiyle izlenen NGM Medya imzalı dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sadık bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Dizinin 25 Mart’taki 14. bölümünde yaşanacaklar da merakla beklenior.

Asiye ile Cemal’in arası bozuluyor, ikili birbirlerinden uzaklaşacak gibi duruyor. Asiye’nin Mahir’e karşı sıcak tavırları ise Cemal’i bir hayli rahatsız edecek. Ancak asıl büyük bombayı patlatacak olan kişi Nergis olacak…

Kaderimin Oyunu dizisinde tüm dengeleri alt üst edecek karar! 7

Asiye’nin cinayet işlediğini öğrenen Nedret dengeleri değiştirerek, Asiye ve Cemal arasında yeni bir savaşın başlamasına neden olur. Olaylar karşısında öfkesine yenik düşen Cemal, kendini tüm yaşananlardan habersiz olan Mahir ile büyük bir gerilim içinde bulur.

Annesinin kendisinden sakladığı sırrı öğrenen Nergis ise tüm düzeni alt üst edecek bir karar alır. Nergis’in alacağı bu karar hikayede büyük değişime neden olabilir.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor.

Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatı ekrana geliyor.