Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda dizisi reytinglerde ayakta kalma savaşı veriyor!

Hudutsuz Sevda dizisi reytinglerde ayakta kalma savaşı veriyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisi başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner ile iyi bir görüntü çiziyor.

Reytinglerde iyi sonuçlar alması ile göz dolduran diziyi geniş bir izleyici kitlesi beğendi. Dizinin sosyal medyada da güçlü bir destekçisi bulunuyor.

Hudutsuz Sevda dizisinin hikayesine yönelik ilk başlarda yaşanan sosyal medyadaki büyük eleştiri dalgası da ortadan kalktı. Kadına şiddet itirazları bir sahne nedeniyle fazlasıyla gündem olmuştu ama bu durumun da dizinin tanıtımına katkı yaptığını ve reytinglerin eleştirilerin çok artması sonrasında ciddi bir sıçrama yaptığına tanıklık etmiştik.

Hudutsuz Sevda dizisi reytinglerde ayakta kalma savaşı veriyor! 7

Hudutsuz Sevda dizisinde ortalamanın üzerinde elde edilen reytingler ile perşembe akşamlarının zorlu rekabetinde ayakta durmak gibi önemli bir mücadele veriliyor. Dizinin ekibi yoğun şekilde çalışıyor.

Deniz Can Aktaş ve Miray Daner ikilisi sette ter dökerken, hayranları ise dizinin tanıtımlarının daha geniş kitlelere ulaşması için yoğun bir çaba sergiliyor.

9 Kasım Perşembe akşamı da dizinin 7. yeni bölümü yayınlanacak. Peki neler olacak? İşte detaylar:

Zeynep’in hatrına Halil İbrahim ve Fikret, davalarını kan dökmek yerine konuşarak çözmeye karar verirler. Kurtlar sofrasına oturacak olan Halil İbrahim, davasına sıcak bakan halkın da yardımıyla Leto ve Kulpaların karşısına büyük bir kozla çıkacaktır.

Ailedeki erkeklerin iş bitiriciliğine güvenemeyen Asiye ise dizginleri eline alır. Edanur’u Temel’den boşanmaya itmesi ve Leyla’yı sevdiğinden temelli ayırmaya çalışması, sonunda Asiye’yi Zeynep ile karşı karşıya getirir.