Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’dan doğum gününde eşi İsmail Demirci’ye aşk dolu öpücük

Hande Soral’dan doğum gününde eşi İsmail Demirci’ye aşk dolu öpücük

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süreli beraberliklerinin ardından oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, 2017 yılının Ekim ayında evlenmişlerdi. Çift, mutlu birlikteliklerini sürdürürken, geçtiğimiz yıl iki ayrı şehirde dizi çekimlerinde olmaları dolayısıyla fazla görüşemiyorlardı.

İsmail Demirci, iki sezon boyunca Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri için Ordu’da kaldı. Vakit buldukça İstanbul’a eşini görmeye gidiyordu. Hande Soral’da geçtiğimiz sezon Adana’da çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynuyordu.

Soral, bu sezon dizide yer almıyor. Demirci ise Kuzey Yıldızı dizisinin bitmesinin ardından bu kez İstanbul’da çekilen Yalancılar ve Mumları dizisinde rol almıştı. Ancak Fox TV’nin dizisi geçtiğimiz hafta 5. bölümüyle ekrana veda etmişti.

İki oyuncu şu sıralar işlerinin olmaması nedeniyle bol bol birlikte vakit geçiriyorlar. Instagram’dan son olarak yaptıkları paylaşımda ise bu kez İsmail Demirci’nin doğum günü kutlamasından fotoğraf ve videolar yer aldı.

İsmail Demirci’ye film şeridi ve üzerinde klaket olan özel hazırlanmış bir pasta yaptırılmıştı. Demirci, mumları üfledikten sonra eşi Hande Soral’ı öptü.

Bu anlar videoya yansırken, küçük partiye Bensu Soral, Bedirhan Soral gibi aile üyelerinin yanı sıra İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı dizisinde iyi dost oldukları Toygan Avanoğlu da katıldı.

İşte o anlardan kareler…

Hande Soral'dan doğum gününde eşi İsmail Demirci'ye aşk dolu öpücük 10

Hande Soral'dan doğum gününde eşi İsmail Demirci'ye aşk dolu öpücük 11

Hande Soral'dan doğum gününde eşi İsmail Demirci'ye aşk dolu öpücük 12

Hande Soral'dan doğum gününde eşi İsmail Demirci'ye aşk dolu öpücük 13