Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 4. bölüm 2. fragmanı; kalbinizi bırakacaksınız sahneler var!

Mucize Doktor 4. bölüm 2. fragmanı; kalbinizi bırakacaksınız sahneler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi ilk 3 bölümü ile büyük başarı kazandı. Geçtiğimiz perşembe günü Türkiye’deki reyting tarihinin en başarılı sonuçlarını alarak zirveyi Diriliş Ertuğrul dizisinden kaptı…

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal,Hazal Türesan, Murat Aygen, Reha Özcan, Özge Özder gibi ünlü isimleri bir araya getiren Mucize Doktor dizisinin 3 Ekim Perşembe günü yayınlanacak 4. yeni bölümü de çok güzel sahnelerle dolu.

Dizide savant sendromlu Ali Vefa karakterinin kimsenin kendisini sevmdeiğini sanmasından sonra ekibin yaptığı jest herkesi mutlu edecek.

3.bölümde Kıvılcım’ın psikolojisini bozmak için Ali Vefa’ya onu imsenin sevmediğini söylemesine tanık olmuştuk.4.bölümde ise Nazlı’nın ayarladığı tüm ekip,Ali Vefa’ya büyük bir sürpriz yapacak.

Arkadaşlığın önemini izleyeceğimiz 4. bölümde izleyicilerin kalbini bırakacağı birçok sahne var.

Bir de Nazlı ile Ferman arasındaki aşk konuşması var ki, bu da yürekleri burkacak. Gizliden gizliye Ferman’a aşık olan Nazlı, beklemediği sözler işitecek. Ferman, “Aynı yerde çalıştığın birine sakın ama sakın aşık olma” diye konuşuyor. Nazlı ise, “İnsan aşık olacağı kişiyi seçebiliyor mu?” diyerek Ferman’ı düşüncelere sevk edecek.

İşte 4.bölüm 2.fragmanı: