Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 8. yeni bölümde Ali ispiyoncu oldu, Nazlı hangi cezayı aldı?

Mucize Doktor 8. yeni bölümde Ali ispiyoncu oldu, Nazlı hangi cezayı aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin 8. yeni bölümü 31 Ekim Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin 8. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Taner Ölmez,Onur Tuna, Murat Aygen, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Özge Özder ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli özellikle savant sendromlu Doktor Ali Vefa cephesinde önemli gelişmeler yaşanacak.

8. bölüm 2. fragmanında; Nazlı’nın peşini bırakmayan Tanju, Ali Vefa’yı yalancılıkla suçlayacak. Ali ise Nazlı’yı ele verecek.Tüm olayları öğrenen Ferman, Nazlı’nın vicdan hesabından onun yanında yer alacak. Ali ise Nazlı’ya yaşayacakları problemlere birlikte alışmayı teklif edecek.Nazlı, nasıl bir ceza alacak merak ediliyor.

Mucize Doktor 8. bölüm 2. fragmanını videoda bulabilirsiniz.

Mucize Doktor 8.bölüm ilk fragmanınnda neler olmuştu. Bunu da hatırlatalım. Bir soygun girişiminin ortasında kalan Ali Vefa ne yapacağını bilemiyor. Taner Ölmez, o sahnelerde harika bir canlandırma yapmakta.

Silahlar patlıyor. Ali Vefa vuruldu mu? Ambulans geliyor ve içinden birisini çıkartıyorlar. Bu kişi Ali Vefa mı, herkesi merakta bırakan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.