Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor birinciliği unuttu, Alev Alev’e gerçekten bravo!

Mucize Doktor birinciliği unuttu, Alev Alev’e gerçekten bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları televizyon ekranında 4 farklı kanalda 4 farklı dizi bulunuyor.. Bir Zamanlar Çukurova, geçen haftalarda da olduğu gibi tüm kategorilerde birinciliği eline almış durumda. atv’nin güçlü dizisi en büyük rakibi Mucize Doktor’a geçen sezon sürekli geçiliyordu. Şimdi ise rövanşı alma zamanı.

Bir Zamanlar Çukurova, 12 Kasım Perşembe günü yayınlanan tüm programlar içinde ilk sırada yer alarak, başarısını sürdürdü. Mucize Doktor ise 7-8 bandındaki reytingleri ile yine iyi performans sergiledi ve kemik izleyici kitlesini tatmin etmeyi başardı.

Mucize Doktor, tüm kategorilerde dün akşam ikinci olurken, artık birinci olabilmesi için ya reytinglerini yükseltecek hikayede önemli bir hamle yapacak ya da rakibi Bir Zamanlar Çukurova’nın düşüşünü bekleyecek.

Show TV ekranında geçen hafta iyi bir başlangıç yapan Alev Alev dizisi için de 2. yeni bölüm büyük bir sınav oldu. Ancak bu sınavın başarıyla verildiğini hemen belirtelim. Total ve ABC1 gruplarında 6’lı reytinglerde bulunan dizi, AB grubunda ise 5’li reyting oranı ile yine çok iyi bir iş çıkardı.

Tüm kategorilerde 5. sırada yer alan dizi, ilerleyen haftalarda reytinglerini yükseltir ise Mucize Doktor’a bir adım daha yaklaşabilecek. Alev Alev’in bu potansiyelinin de olduğunu görüyoruz.

Dün akşam yayınlanan bir başka dizi ise TRT1 ekranında artık perşembe akşamları izleyici ile buluşan Kalk Gidelim dizisi oldu. Ancak yapım, hiçbir kategoride ilk 10 listesine giremedi… 2-3 reyting bandında hareket eden Kalk Gidelim dizisi, gün değiştirdikten sonra önemli bir izleyici grubunu kaybetmenin sonuçlarını yaşıyor.

İşte 12 Kasım Perşembe günü ilk 10 program listesi:

Mucize Doktor birinciliği unuttu, Alev Alev'e gerçekten bravo! 8