Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde akıllardan çıkmayacak bu sözlere dikkat!

Mucize Doktor dizisinde akıllardan çıkmayacak bu sözlere dikkat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinin 61. yeni bölümü 6 Mayıs akşamı yani bu akşam izleyici ile buluşacak. Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal,Hazal Türesan, Murat Aygen, Serkan Keskin ve Zerrin Tekindor’un da yer aldığı dizinin yeni bölümüne bazı sözler damgasını vuracak.

Ali Vefa karakterini muhteşem bir başarı ile canlandıran Taner Ölmez, yine izleyicilerin ekran başına geçmesinin en büyük nedenlerinden birisi olacak. Her ne kadar Mucize Doktor dizisi yeni başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız ile birlikte düşüşe geçse de yine de hatırı sayılır bir izleyici kitlesini etkiliyor.

Mucize Doktor dizisinin 61. yeni bölümünü heyecanla bekleyen izleyiciler bazı sözlerle derinden etkilenecek. Ali Vefa, hayatında aşması gereken eşiklerden geçerken, aslında otizimlilere tedavi anlamında bir şey sunamayacağını biliyor ama onlara bir umut olduğunu da iyi biliyor.

Ali Vefa’nın “Belki otizimli insanlar yardım edemem, belki yeni bir şey bulamam ama onlara umut olurum. Bizim gibi insanların en çok umuda ihtiyacı var” bu sözleri çok dikkat çekici. Aslında dizinin bir anlamda misyonunu da bir kez daha tekrarlamış olan Ali Vefa, yine duygulandıran sahnelerle geliyor.

Bir başka sahnede ise dizide Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Vuslat karakteri etkileyici bir söze imza attı.

“Anne değil miyiz biz, bazen hatalar yaptık. Bilmiyorum belki bilmeden canını yaktık. Ama bu dünyada en çok evlatlarımız sevdik. Evlat sevgisi kandan değil, kalpten gelir.”