Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da 3 sezon sonra yine aynı sahne ile büyüyü bozdular!

Bir Zamanlar Çukurova’da 3 sezon sonra yine aynı sahne ile büyüyü bozdular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi 95. yeni bölümü ile bu akşam ekrandaki yerini alacak. 6 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.30’da yeni bölümünü izleyeceğiniz dizide önemli gelişmeler yaşanıyor…

Demir ile Ümit kavgasından sonra, Fikret’in öfkesi iyice artacak… Züleyha ise yıllar önce Yılmaz için düştüğü duruma bu sefer Demir için düşecek… Yıllar önce dizinin daha ilk sezonunda Yılmaz, jandarma tarafından hapse götürülürken arkasından koşan Züleyha çığlıkları ve gözyaşları ile bir hüzün tablosu çizmişti.

Aradan yıllar geçti. 3. sezonda yine aynı sahne ile 95. bölümde karşılaşacaksınız. Bu sefer Züleyha, Yılmaz defterini çoktan kapatmış ve yıllar sonra aşık olduğu kocası Demir’in peşinden koşuyor… Hatırlanacağı üzere Yılmaz karakterini Uğur Güneş canlandırdı ve 78.bölümde de hikayeye veda etti.

Demir, jandarmalar tarafından hapse götürülürken, gözü yaşlı Züleyha’yı gören dizi hayranları, bu durumu sosyal medya yorumlarına yansıttı.

Bir izleyici, “Züleyha’nın Demir’in peşinden koşmasını görünce aklıma Yılmaz’ı cezaevine götürürlerken koşması geldi” diye yorum bıraktı. Bazı hayranlar bu tür sahnelerin özel olduğunu ve tekrarlanmasını etkisini azalttığını belirten yorumlar da yaptı. Hatta bazı dizi takipçileri 3. bölümde Yılmaz’ın jandarma tarafından yakalandığı ve Züleyha’nın da peşinden yerlere sürüklendiği sahnenin büyüsünün bu görüntüler ile bozulduğunu da düşünüyor.

Sevda’nın gerçek yüzünün ortaya çıkmasını da isteyen dizi hayranları, Şermin’de bir atak bekliyor…

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 95.bölümünden 2. fragman: