Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisinin kötü gidişatı en çok da Helin Kandemir için büyük dert!

Kağıt Ev dizisinin kötü gidişatı en çok da Helin Kandemir için büyük dert!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Pazartesi akşamları Sefirin Kızı dizisinin yerinde artık Kağıt Ev var… Ancak Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ikilisini başrolde buluşturan bu dram yapımı beklenen ilgiyi görmedi. Kağıt Ev dizisinin hikayesi güçlü ve oyunculuk performansları da iyi. Ancak bu gerçeklik reyting sonuçlarına yansımıyor.

Dizide Tuvana Türkay yine yeteneği ve güzelliği ile kendini gösterirken, ası öne çıkan kişi ise 17 yaşındaki Helin Kandemir. Doğduğun Ev Kaderindir’deki Kibrit’ten sonra yetenekleri sergileyebileceği güçlü bir rol bulan genç oyuncu, çok iyi performans ortaya koydu.

3 bölümü yayınlanan dizinin ne kadar ekranda kalabileceği muamma. Ancak Helin Kandemir’in önünü daha da çok açan bir proje olduğu da kesin. Zira Cemre Fırtına karakterini o kadar başarılı şekilde yansıtıyor ki, Helin Kandemir sadece sosyal medyada değil, hemen her yerde övgü ile bahsedilen birisi oldu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da genç oyuncunun performansını öven isimlerden oldu. Dizi düşük reytingleri nedeniyle bir erken final yapar ise bunun en çok da role harika bir uyum sağlayan ve çok gerçekçi bir canlandırmada bulunan Helin Kandemir’e zararı olacaktır.

Sina Koloğlu, yazısında Kandemir için uluslararası bir yetenek olabileceği vurgusunu da yaparak, şöyle yazdı:

“Ev ahalisi, “Bu kız oynuyor” dediler. Cemre Fırtına rolünde Helin Kandemir. 17 yaşında tam anlamı ile bir yetenek Helin! Geleceği parlak demek biraz basit olacak. Uluslararası çapta değerlenebilecek bir oyuncudan bahsediyoruz diyelim.”