Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa’nın hayali kursağında kalacak!

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa’nın hayali kursağında kalacak!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, ikinci sezonuyla yoluna güçlü reytinglerle devam ediyor. Her ne kadar Bir Zamanlar Çukurova dizisi öne geçmiş olsa da Fox TV’nin dizisi de istikrarlı bir performansa sahip bulunuyor.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakteriyle başrolde yer aldığı dizide 36 bölüm geride kaldı. 12 Kasım Perşembe akşamı dizinin 37. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Temize çıkacağını öğrenen Ali yeni bir başlangıç yapmaya hazırdır. Ama İsmet’in gitmediğin öğrenince bütün hevesi kursağında kalır. Bir de üstüne İsmet’in neler çevirdiğini anlayan Demir, Açelya ve Güneş, Ali’yi bu işe bir son vermesi için sıkıştırmaya başlarlar.

Diğer taraftan bir hasta ailesinin şüpheli tavırları Ferman’ı ekstrem önlemler almaya iter ve Ferda, Ali’nin yardımıyla Adil’i ameliyatlara döndürmeye uğraşır.

Vakalar süratle finallerine tırmanır ve sırlar birbiri ardına ortaya çıkarken herkes aslında tek bir sorunun cevabını aramaktadır: İnsan özünde iyi midir, kötü mü? Yoksa hepimizin içinde ikisinden de biraz var mıdır?