Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa’nın Nazlı aşkı, izleyicilerin içine dert oldu!

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa’nın Nazlı aşkı, izleyicilerin içine dert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe günleri buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin 5.bölümü geride kaldı.

Ali Vefa ve Nazlı arasında başlayan arkadaşlık, artık farklı bir noktaya doğru gidiyor. Taner Ölmez’in başarıyla canlandırdığı savant sendromlu doktor Ali Vefa’nın Sinem Güneş’in hayat verdiği Nazlı’ya aşık olmaya başlaması dizinin yönünü değiştirecek.

Hastane dizisi olarak başlayan Mucize Doktor, yavaş yavaş hayatın gerçeklerinin içine dalacağı yeni bölümlerinde bu aşkın üzerinde yoğunlaşacak gibi duruyor.

Taner Ölmez, instagram hesabından dizinin 6. yeni bölüm fragmanını paylaştı.Takipçileri ise ise Ali Vefa – Nazlı aşkına yönelik yorumlarıyla dikkat çekti.

Bir takipçi, “Gerçek hayatta böyle işte, sen onu seversin, o başkasını” diye yazdı.

“İnsan sevdiğini seçebilir mi?” Nazlı daha önce bu sözü Ferman’a söylemişti.Şimdi ise aynı durum Ali Vefa için geçerli.

İzleyiciler, bu durumu hatırlatıyor ve Ali Vefa- Nazlı aşkının olup olamayacağı üzerinde yorumlar yapmakta… Şayet Nazlı karakteri bu aşka olumlu yanıt verir ise, dizide Ali Vefa’nın bambaşka hallerini izleyeceğimiz de kesin…

Kimi izleyiciler, “Canı çok yanmaması için en başından vazgeçmeli” yorumları da yaptı.

Bazı dizi hayranları ise bu kadar kaliteli bir dizinin aşk meşk ilişkilerine kurban edilmemesi gerektiği görüşünü paylaştı.

İşte Taner Ölmez’in instagram’dan yayınladığı paylaşım:

Haftaya görüşelim ???? #mucizedoktor