Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde Ali’den Nazlı’ya aşk dokunuşu!

Mucize Doktor dizisinde Ali’den Nazlı’ya aşk dokunuşu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, 5 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de 13. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Güneş, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen ve Reha Muhtar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde iki önemli gelişme yaşanacak.

Bu gelişmelerden birisi Ferman’ın uzun yıllardır herkesten gizlediği sırrını Ali Vefa’ya açması olacak. Ferman, sevgilisi Beliz’e bile anlatmadığı sırrını Ali ile paylaştıktan sonra artık aralarında hiç kopmayacak bir bağ da oluşmuş olacak.

Dizide dikkat çekecek ikinci gelişme ise Ali Vefa ile Nazlı arasında yaşanacak. Bu iki karakterin birbirlerine yakınlaşmaya başladıkları,Nazlı’nın da Ferman aşkını yavaş yavaş içinde söndürdüğü son bölümlere yansımıştı.

Mucize Doktor dizisinde Ali'den Nazlı'ya aşk dokunuşu! 8

Ali ve Nazlı sahnelerinde duygusallık ağır basacak. Belki de bir aşk dokunuşu göreceğiz…

İşte 13. bölümde yaşanacakların detayı:

Yavaş yavaş ilerleme kaydeden Ali’nin önünde şimdi büyük bir engel vardır; Adil’in de desteklemesiyle Ali sonunda birine dokunmaya karar vermiştir.

Ama bu iş kesinlikle göründüğü kadar kolay değildir. Diğer tarafta Ferman’la ilgili hayal kırıklığına uğrayan Beliz bir yolculuğa çıkar.

Mucize Doktor dizisinde Ali'den Nazlı'ya aşk dokunuşu! 9

Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali’yle tam bir çıkmaza girerler.

Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında köşeye sıkıştıkça sıkışır.

Bir takım hasta yakınlarının öfkesi Ali’yi hedef bulur. Ve sonunda sırlar açığa çıkar…