Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde ani gelişen büyük değişiklik!

Mucize Doktor dizisinde ani gelişen büyük değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Mucize Doktor, başarılı bir ikinci sezon geçiriyor. Yapımın bir ara düşen reytinglerine rağmen milyonlarca hayranı hala sıkı sıkı bağlı kalmaya devam ediyor… Taner Ölmez’in başrollerinde yer aldığı dizide güçlü bir oyuncu kadrosu var. İyi performansları ile izleyicilerin takdirini kazanan oyuncular, dizinin en büyük gücü konumunda…

Fox TV’nin bu sezonki en başarılı işlerinden olmaya devam eden Mucize Doktor’da önemli bir değişiklik yaşandı. Dizinin başarılı yönetmeni Yusuf Pirhasan, şimdiye kadar büyük işler başardı. Ancak artık yönetmen konusunda değişim zamanı… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bu değişiklik gerçekleşti.

Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek ekibe veda ederken, yerine ise Yağız Alp Akaydın projenin başına geçti. Bu değişikliğin nedeni ise yeni bir dizi projesi…

Mucize Doktor’un da yapımcısı olan MF Yapım, yeni dizi projesi için Mucize Doktor’da başarılıolan Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek ikilisini bu yapıma kaydırdı.

TRT1’de dün akşam başlayan Teşkilat dizisinin ilk bölümlerini çeken Yağız Alp Akaydın ise artık Mucize Doktor’un yeni yönetmeni olarak görev alacak.