Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde büyük hesaplaşma geliyor!

Mucize Doktor dizisinde büyük hesaplaşma geliyor!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinin 25 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 51. yeni bölümünde neler yaşanacağı ortaya çıktı. Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterindeki başarılı performanslarına bir yenisi daha eklenecek.

Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Zerrin Tekindor ve Ezgi Asaroğlu’nun da kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor’da hem gerilim hem de mutluluk dolu anları bir arada bulacaksınız. Peki dizinin 51. bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Ali, Adil Hoca’sını kaybettiği için ölümüne mutsuz ama Nazlı’yla tekrar bir araya geldikleri için de bir o kadar mutludur ve bu iki zıt duygu arasında bocalamaktadır.

Mucize Doktor dizisinde büyük hesaplaşma geliyor! 7

Diğer taraftan Ali ve Nazlı’nın barıştıklarını öğrenen Ezo, annesinin de bastırmasıyla, Ali’yle ilgili kendi yüreğini arar. Aynısını Tanju’yla süratle yakınlaşan Beliz’le ilgili Ferman da yapar.

Ama sonunda yüreklerinin derininde gizli olanlar herkesi çok şaşırtacak ve Berhayat Kozoğlu Hastanesi bir kez daha büyük hesaplaşmalara şahit olacaktır.

İşte dizinin 51. yeni bölümünden ikinci fragman: