Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde büyük kararların eşiğine gelindi!

Mucize Doktor dizisinde büyük kararların eşiğine gelindi!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinde düşen reytingleri toparlamak için senaristler nasıl adımlar atacak merakla bekleniyor. İkinci sezonu devam eden dizinin ilk sezonu güçlü reytingler ile rekorların kırıldığı çok başarılı bir yıl olmuştu. Ancak ikinci sezonunda gerileyen dizi, izleyicilerden ilk sezondaki kadar büyük bir ilgi görmüyor.

Perşembe akşamları hem Bir Zamanlar Kıbrıs hem de Camdaki Kız dizileri ekrana gelmeye başlayınca da Mucize Doktor’un reytingleri düşmeye başladı. işte bu düşüşten sonra senaristlerin yapımı nasıl yeniden ilgi odağı haline getireceği de merakları süslüyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Ali Vefa karakteri büyük kararların eşiğine geliyor. Ali hangi önemli kararları alacak?

Mucize Doktor dizisinin 59.yeni bölüm 22 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak ve neler yaşanacağı ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz. Dizinin 59. bölüm fragmanını da haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

Yeni şef Muhsin herkesi hizaya sokmaya kararlıdır. Doruk’un hastanedeki geleceği belirsizliğini korurken acile sürülen Nazlı artık Ali’yle çalışamayacakları için mutsuzdur. Ali de yeni başasistanlık görevi ve Muhsin’in sıkıştırmalarıyla bocalar. Ama bir teselli herkesi biraz olsun avutur; o da Nazlı’nın yaklaşan doğum günüdür.

Ali, doğum gününde kendi sürprizini yapacaktır. Diğer taraftan Ferman, Ali’yi Muhsin’den korumanın alışılmadık bir yolunu bulur. Hem özel hem de profesyonel hayatında çok büyük kararların eşiğine gelen Ali, bu kadar hızlı bir ilerlemeyi kaldırabilecek midir?