Ana sayfa TV Programları Dostumun Dünyası’nda önemli mesajlar verilecek

Dostumun Dünyası’nda önemli mesajlar verilecek

tarafından ker_def

FOX’un sevilen köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”, bu bölümde Volkan-Zeynep Demirel çiftinin pati izleriyle dolu evine konuk oluyor. “Dostumun Dünyası”nda bu hafta, 27 yıllık köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, zorlu bir vakayla karşı karşıya.

Yürüyüşte kontrol problemi şikayeti için gittiği evde, iki Alman çoban köpeğinin liderlik kavgasına tanık olan Ali, ateşkesi sağlayabilecek mi? Bu bölümde, eski milli kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, “Dostumun Dünyası” izleyicilerini, evlerinin patili üyeleriyle tanıştırıyor. Zeynep Sever Demirel’in hayvan sahiplenmek isteyen ailelere de önemli mesajları var.

Dünyanın en iri ve güçlü ırklarından olan kangallara söz geçirmek mümkün mü? Ali Yeşilırmak bu bölümde 70 kiloluk bir Anadolu çoban köpeği ile bu sorunun yanıtını arıyor.

“Dostumun Dünyası”, trafik kazası nedeniyle boynu kırılınca mahalleli tarafından kol kanat gerilen sokak köpeği Rambo’nun hikayesine de yer veriyor. Acı başlayıp mutlu sonla biten bu öyküden herkesin öğreneceği çok şey var. Rambo ile aynı kaderi paylaşıp trafik kazasında tek bacağını kaybeden bir başka sokak köpeği ise, can dostunu bekliyor.

FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin sevilen köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”, 13 Mart Cumartesi saat 12.45’te, FOX’ta!