Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde hem aşk hem dram iç içe!

Mucize Doktor dizisinde hem aşk hem dram iç içe!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinin 62. yeni bölümü 13 Nisan perşembe akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak. Ali Vefa karakterinde Taner Ölmez’in yine muhteşem bir performans ortaya koyacağı dizinin, hikayesine yönelik eleştiriler olduğu ve reytinglerinin de düşme trendine girdiğini biliyoruz.

Bu hafta dizide Ferman depremi yaşanacak. Onur Tuna’nın canlandırdığı karakterin hastanede istifa kararı yankılanacak. Ali Vefa’ya, kendisi ile birlikte başka bir yerde çalışmaya gelmesini isteyen Ferman, neden bu kararı aldı? Detayları yeni bölümde izleyeceksiniz.

İşte dizinin 62. bölümünde yaşanacakların detayı: Ali ve Muhsin, Doruk’un kafasındaki kurşunu çıkarmaya kararlıdır. Ama operasyonu kalıcı bir hasar vermeden tamamlamak imkânsız görünmektedir. Ali Vefa, ne yapacağını bilemez. Ya Doruk ölecek ya da sakat kalacaktır ve bir çare düşünmesi gerekmektedir.

Bu sırada bir salgın tehdidi hastanedeki bütün önlemleri maksimuma çıkarır ve Ali, Nazlı’yla yakınlaşma çabalarına hız verirken Ferman umutsuz bir vakayı üstlenir. Doruk bütün risklerine rağmen ameliyata alınır. Ama sonunda her şeyi değiştiren Ferman’ın fevri bir kararı olacaktır.

13 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisinin fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.