Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sezon finali tarihi belli oldu! Bir kişi veda edecek!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sezon finali tarihi belli oldu! Bir kişi veda edecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194. bölümü bu akşam yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, sezona geç başlamıştı. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizi, Salı akşamlarının fenomen yapımı olmaya devam ediyor. Dizi, bir sonraki sezon da devam edecek.

6. sezonu ile ekranda olan ve reytingleriyle atv’nin de yüzünü güldüren yapım, 7. sezona doğru gidiyor! Dizinin sezon finaline doğru ilerlerken, bazı karakterlere de veda ediliyor.

Yeni sezonda pek çok yeni ismin yer aldığı dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca ile birlikte Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer de yer alıyor. Diziye son bölümlerde veda eden isimler arasında sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Sabina Toziya, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik ve Savaş Özdemir de vardı.

Tipi karakterini oynayan Savaş Özdemir’in hikayeden ayrılması, izleyenleri son dönemde en çok üzen ayrılık olmuştu. Sezon finali tarihi ile birlikte, bir ismin daha diziye veda edeceği de ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finalinin hangi bölümle olacağını duyurdu.

Buna göre EDHO, 200. bölümde sezon arası verecek. Yani bu akşamki bölümle birlikte 7 bölümü kaldı. Bu arada diziye veda edecek olan isim de Haşmet Façalı karakterini oynayan Turgut Tunçalp olacak…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finali tarihi belli oldu! Bir kişi veda edecek! 7