Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev’in İskender’indeki değişim akılları baştan aldı! Nefret edilen karakter en sevilene dönüştü!

Alev Alev’in İskender’indeki değişim akılları baştan aldı! Nefret edilen karakter en sevilene dönüştü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisi 28’inci bölümünde final yapmaya hazırlanırken karakterlerden birindeki değişim izleyicileri şaşkınlığa uğratmaya devam ediyor. Söz konusu karakter Berker Güven tarafından canlandırılan İskender. Zalim İstanbul dizisinde başarıyla canlandırdığı Nedim karakteriyle ismini geniş kitlelere duyuran Berker Güven, Alev Alev dizisinde hayat verdiği İskender karakteriyle başarısını katlamaya devam ediyor.

Berker Güven’in Alev Alev dizisinde canlandırdığı İskender karakterindeki değişim herkesi şaşırtmış durumda. İlk bölümlerde sinsi ve içten pazarlıklı bir karakter olarak karşımıza çıkan İskender daha duygusal ve iyi kalpli bir insana dönüşüyor. Onun bu karaktere dönüşmesindeki en önemli sebep Hazar Ergüçlü tarafından canlandırılan Çiçek’e olan aşkı olarak gösteriliyor.

Çiçek ve İskender arasındaki aşk, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Instagram’da #çiçder hashtag’iyle yapılan paylaşımlar, İskender’deki bu büyük değişimin izleyiciler üzerindeki etkisini ortaya koyuyor.

Yabancı takipçiler tarafından yapılan yorumlardan birinde “İlk bölümlerde İskender’den nefret ediyordum. Ama o artık büyüdü ve çok büyük aşamalar kaydetti” deniliyor.

Alev Alev'in İskender'indeki değişim akılları baştan aldı! Nefret edilen karakter en sevilene dönüştü! 10

Bir başka yorumda ise “’Ben varım’ Bu iki kelime Çiçek için çok şey ifade ediyor. O, her seferinde kendisinden uzaklaştırmak istese bile Çiçek’ten vaz geçmeyen tek kişi. Her zaman Çiçek’in yanındaydı, ihtiyacı olduğunda hiçbir zaman bırakmadı” sözleriyle İskender’in ne kadar yumuşak kalpli ve aşık olduğuna dikkat çekiliyor.

Alev Alev'in İskender'indeki değişim akılları baştan aldı! Nefret edilen karakter en sevilene dönüştü! 11

İskender ve Çiçek arasındaki romantik aşkla ilgili diğer yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Alev Alev'in İskender'indeki değişim akılları baştan aldı! Nefret edilen karakter en sevilene dönüştü! 12

Alev Alev'in İskender'indeki değişim akılları baştan aldı! Nefret edilen karakter en sevilene dönüştü! 13

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!