Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde sinirler gerildi, kavga çıktı!

Mucize Doktor dizisinde sinirler gerildi, kavga çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sorunlar, halkın psikolojisini de bozarken, dizilerde de bunun yansımalarını görüyoruz. Günlük yaşam ile paralel gitmek her yapım için önemli bir avantaj oluyor. Ekonomik sorunların arttığı bu dönemde Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşan Mucize Doktor dizisinde de ekonomik sorunlar senaryoyu etkilemeye devam ediyor.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal,Murat Aygen ve Reza Özcan gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide Berhayat Hastanesi de ekonomik açıdan zor bir durumda. İşte yaşanan bu zorluklar ortamı da gerecek. Ali Vefa ve Ferman arasında yaşanan kavga ise herkesin dikkatini çekecek.

Mucize Doktor dizisinin 46.yeni bölümünde yarı maaşla çalışmak zorunda kalan veya ekonomisi bozulan birçok kişinin düştüğü psikolojik sıkıntıların bir yansımasını göreceksiniz. Bu noktada da dizinin güncel hayat ile paralel bir ortam oluşturması, ekran başındaki birçok kişinin aslında kendi yaşadığı sorunu dizide görmesini sağlamış olacak.

Ayrıca diziye yeni bir karakter daha katılıyor. Zerrin Tekindor, Ezo’nun annesi Vuslat olarak diziye geliyor. Tekindor’un canlandıracağı karakter zengin ve güçlü bir kadın. Vuslat, Beliz’e hastaneye yatırım yapma teklifinde bulunuyor. Ancak bir şartı var hastanenin yüzde 51 hissesi onun olacak. Yani Beliz artık oranın yöneticisi değil, ortağı pozisyonuna düşecek.

Vuslat’ın gelişiyle dengelerin bir hayli değişeceği dizinin 46. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Yarı maaşla çalışmaya razı olan asistanların önünde şimdi son derece zorlu, 36 saatlik bir
nöbet vardır. Sinirler gerilmeye başlayınca Ferman ve Ali kavga ederler.

Diğer taraftan annesiyle anlaşan Ezo, Ali’ye veda etmeye mecbur kalır. Zorlu nöbetin sonuna geldiğimizde, bir asistan siciline yeni cezalar ekleyecek, bir diğeri başasistan olacak, Beliz ise sürpriz bir teklif alacaktır.