Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezonun şanssızı Star TV’de bir dizinin daha finalini gördük!

Bu sezonun şanssızı Star TV’de bir dizinin daha finalini gördük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunda en şanssız televizyon kanalı kuşkusuz Star TV’dir… Kanalın üst üste dizileri nedeniyle sıkıntılar yaşaması sürpriz oldu.. Hiçbir dizisi gün birincisi olamayan, hatta rekabette öne de geçemeyen Star TV, üst üste yeni projelerle bu durumu yeni dönemde değiştirmeyi hedefliyor.

Ancak Kağıt Ev isimli çok iddialı dizi de reytinglerde büyük bir sıkıntı ile yayına başladı… İlk iki bölümü yayınlanan Kağıt Ev’in gidişatı şimdilik pek iç açıcı görünmüyor. Ancak Star TV’nin yeni dönemde birbirinden iddialı projelerle izleyicileri ekranına taşımak için çaba harcayacağını da gelen kulis bilgilerinden öğreniyoruz.

Star TV’de bu sezon üst üste final yapan diziler kervanına bir yenisi daha eklendi… Güvercin isimli dizi ile başlayan final dalgası, sadece 6 bölüm ekranda kalabilen İyi Günde Kötü Günde ile sürdü…

Ardından Babil dizisi hayranlarını üzen final gerçekleşti… 2021 yılında büyük iddialarla başlayan Sol Yanım dizisi 12. bölüm itibari ile final yaptı. Son olarak da dün akşam itibari ile çok iddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan Seni Çok Bekledim yayın hayatına nokta koydu. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin bu projesi beklentilerin çok altında kaldı.

Star TV’de finaller bununla sınırlı kalmayacak.52. bölümde Sefirin Kızı dizisinden geriye sadece 2 bölüm kaldı… Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bitecek olması hayranlarını çok üzüyor.

Star TV’nin iyi başlayan Akrep dizisinin de durumu hiç iyi görünmüyor. Reytingleri düşük kalan dizi, izleyici ilgisini tamamen kaybetmişe benziyor… Dizinin 26 bölüm garantisi ile yayına alındığı ifade ediliyordu. Ancak finalin yakın olduğu da biliniyor.

Akrep’in 20. yeni bölümü 29 Nisan Perşembe, yani bu akşam yayınlanacak.