Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde vicdanın sesi yine Ali Vefa oldu!

Mucize Doktor dizisinde vicdanın sesi yine Ali Vefa oldu!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinde 32. yeni bölüm 8 Ekim Perşembe akşamı Fox TV’de yayınlanacak. Seda Bakan’ın Ferda karakteri ile renk kattığı dizinin yeni bölümünde Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil beyin durumuyla ilgili gelişmeler önem kazanacak.

Reytingleri ile Perşembe akşamları atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yarışmakta olan Mucize Doktor, izleyicileri yine yürekten yakalayan sahneleri ile ikinci sezonunda da ilgi görmeyi sürdürüyor. Kıvılcım karakteri ile diziden ayrılan Özge Özder’den kalan miras ise, Kıvılcım’ın bebeği oldu. Bu bebek meselesi ise dizide ortalığı fena karıştırdı. Yeni bölümde neler yaşanacak merakla bekleniyor.

Sosyal medyada da güçlü bir desteği bulunan dizinin yeni bölümünden detaylar da ortaya çıktı. Beklenmeyen bir komplikasyon Adil’in iyileşme sürecini fazlasıyla uzatır.

Mucize Doktor dizisinde vicdanın sesi yine Ali Vefa oldu! 8

Maalesef tek uzayan şey o değildir; Ferman’ın koruyucu ailelik başvurusu reddedilince bebeğin de belirsiz bir tarihe kadar yurtta kalacağı ortaya çıkar.

Ama Adil’in yıllar yılı kendisi için yaptıklarını hatırlayan Ali ne yapar eder ve kardeşini yurtta yalnız bırakmamanın bir yolunu bulur.

Ne var ki; bu da fazlasıyla ekstrem bir çözümdür, herkes Ali’ye karşı çıkar. Ama Ali ne pahasına olursa olsun kardeşinden ayrılmayacaktır.

Mucize Doktor dizisinde vicdanın sesi yine Ali Vefa oldu! 9